Capital Monday - Lifestyle & Mindset

We all love girls with pearls | Mostert Juweliers

He jij! Wat leuk dat je er weer bent. Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwe parel oorbellen laten zien.  Al enige tijd wilde ik graag een nieuwe set oorbellen maar ik wist steeds niet in welke hoek ik moest zoeken. Totdat ik ineens de prachtige pearls tegenkwam op de website van Mostert Juweliers. Één woord ‘geweldig’! Kijk je mee?

Hey you! How lovely to see you again. Today I would like to show you my new pearl earrings. For some time I wanted a new set of earrings but I did not know in which direction I had to look. Until I suddenly encountered the beautiful pearl earrings on the website of Mostert Jewelers. They are truly amazing! Are you reading along?

Pearls - Capital Monday

Waarom wij van parels houden?

Volgens mij is iedere dame wel gek op parels… in ieder geval oorbellen. Persoonlijk vind ik parel oorbellen zelf heel elegant en een bepaalde luxe uitstralen. Ze passen in ieder moment van de dag en bij iedere outfit die we uit te kast trekken. Of het nu voor naar kantoor, een cocktail party of voor in je vrije tijd is, het maakt niet uit het staat altijd fantastisch! Althans zo denk ik erover.

Why we love pearls?

I think every lady is crazy about pearls … at least earrings. Personally, I find pearl earrings very elegant and exude a certain luxury. They fit in every moment of the day and with every outfit we pull out of the closet. Whether it is for the office, a cocktail party or for your leisure time, it does not matter it always looks fantastic! At least that’s how I think about it.Mijn nieuwe parels

De eerste set oorbellen die ik aan jullie wil laten zien is een elegante hanger. De oorbel is gemaakt van sterling zilver met daaraan hangend een parel. Ik ben helemaal verliefd op deze set. Dit zullen dan ook mijn keuze gaan worden voor aan het Kerstdiner!

My new pearls

The first set of earrings that I want to show you is an elegant pendant. The earring is made of sterling silver with a pearl hanging from it. I am completely in love with this set. This will be my choice for at the Christmas dinner!

Pearls - Capital MondayPearls - Capital Monday

De tweede set die ik uit heb gekozen is wat stoerder, hier hou ik vooral van voor op dagelijkse basis. Deze oorbel is ook gemaakt van sterling zilver en de parel is er aan de voorkant op bevestigd. Als je goed kijkt zie je ook dat één kant van beide oorbellen een extra bewerking hebben gehad. Zo mooi, vind je ook niet?! Ik draag ze nu al verschillende dagen achtereen.

The second set I have chosen is a bit tougher, I especially like this on a daily basis. These earrings are also made of sterling silver and the pearls are attached at the front. If you look closely you will also see that one side of both earrings have had an extra treatment. So beautiful, do not you think so ?! I have been wearing them for several days now.

Pearls - Capital Monday
Pearls - Capital Monday

Ook parels voor een kleiner budget

Mostert Juweliers heeft voor ieders budget prachtige parel oorbellen (tussen de €19,- en de €577,-) en ze worden geleverd in luxe doosjes. Bij binnenkomst ziet het er echt uit als een feestje!

Pearls also on a budget

Mostert Jewelers has beautiful pearl earrings for each budget (between € 19, – and € 577, -) and they are delivered in such luxury boxes. Upon entering, it really looks like a party!WELKE VAN DE TWEE SETS VIND JIJ HET MOOISTE?
WHICH OF THE TWO SETS DO YOU FIND THE PRETTIEST?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

When the world was at war – Lana Del Rey
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

37 Responses

 1. Mooi hoor. Ik hou ook van parels. Ik heb er zelf een aantal. Gekleurde, zwarte, maar ook witte. Ik vind de eerste set het mooist. Parels zijn heel mooi, en voor altijd. Kijk overigens wel uit met parfum of eau de toilette. Daar zijn ze best gevoelig voor. En bewaar ze ook goed (in een doosje, al moet je ze wel af en toe eruit halen om te ‘luchten’).
  Rory onlangs geplaatst…Hoe puzzelen de echte gezelligheid terugbrengtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 🌾🌱MINDSET MONDAY🌱🌾 Een hele fijne nieuwe week toegewenst!😁 Dit wordt voor mij de tweede klusweek in mijn nieuwe appartement. Heel eerlijk... Het is allemaal erg zwaar en ben ik zowel lichamelijk als geestelijk ontzettend moe. 😪 Gelukkig schieten ik en mijn klussers al hard op! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Ik voel me ontzettend dankbaar voor de mensen om mij heen! ❤💎
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: