Capital Monday - Lifestyle & Mindset

24 ICE Limited Edition Amaretto Ice

Ijsjes alleen voor in de zomer? Nee… Dat is het allang niet meer. Terwijl ik deze post schrijf, verga ik bijna van de kou en ligt er een flink pak sneeuw buiten. Dit mag de ijspret niet drukken! Naast de zomerse smaken van 24 ICE komen ze nu ook met een Limited Edition Amaretto smaak, speciaal voor de feestdagen.

Ice creams only for the summer? No … That is no longer the case. As I write this post, I’m almost freezing and there is a lot of snow outside. This can’t suppress the ice cream fun though! In addition to the summer flavors of 24 ICE, they now also come up with a Limited Edition Amaretto flavor, especially for the holidays.

24 ICE - Capital Monday

Limited Edition Amaretto

Speciaal voor de feestdagen komt 24ICE met een speciale editie van deze ijsjes met alcohol, namelijk de feestelijke Limited Edition Amaretto! Het leuke van dit ijs is dat het wordt geleverd in een super coole verpakking, dat een luxe uitstraling heeft. Bovendien, smaakt dit ijsje echt naar Amaretto en LET OP er zit 5% alcohol in. Dus niet voor onder de 18!Especially for the holidays 24ICE comes with a special edition of these ice creams with alcohol, namely the festive Limited Edition Amaretto! The nice thing about this ice cream is that it is delivered in a super cool package, which has a more luxurious look. In addition, this ice cream it really tastes like Amaretto and NOTICE there is 5% alcohol in it. So not for under the age of 18!

24 ICE Limited Edition Amaretto - Capital Monday

Feestdagen / Holidays

De Limited Edition Amaretto is, naar mijn mening, ten zeerste aanbevolen voor na het kerstdiner als je al lekker veel hebt gegeten. Meestal zit ik al behoorlijk vol en als er ook nog zo’n uitgebreid dessert is, eet ik het alleen met veel pijn en moeite. Dit ijs is erg ligt op je maag maar is echt heerlijk van smaak. Ik stel voor dat je na het toetje allemaal een beetje rozig op de bank ploffen en een leuke kerstfilm opzet. Mijn ideale kerstdag!

The Limited Edition Amaretto is, in my opinion, highly recommended for after the Christmas dinner if you had a lot to eat. Usually I am already quite full and when there is such an extensive dessert, I only eat it with a lot of pain and effort. This ice cream is very light on you stomach but gives off that delicious taste. I suggest that after the dessert, you all going to bash on the couch feeling a little rosy and put on a nice Christmas movie. My ideal Christmas day!

24 ICE Limited Edition Amaretto - Capital Monday

Andere smaken / Other flavors

Voor tijdens het festival seizoen tijdens de lente/zomer hebben ze bij 24ICE ook andere smaken van dit bijzondere ijsje uitgebracht. Namelijk de smaken; Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pinacolada en Vodka Energy! Super lekker allemaal. Ik zie mezelf al gaan over dat festival terrein aankomend jaar. Genietend van een zwoele zomerdag, de bandjes die spelen en met een verkoelend ijsje in mijn hand, kan mijn dag niet meer stuk!

Ook deze ijsjes bevatten 5% alcohol, dus geniet met mate vooral in de zon.
Deze varianten zijn verkrijgbaar via de 24ICI website vanaf €7,50,-.During the festival season in the spring / summer, they have also released other flavors of this special icecream at 24ICE. Those flavors are; Mojito, Strawberry Daiquiri, Limoncello, Pinacolada and Vodka Energy! So amazing. I already see myself going stolling around at a festival site next year. Enjoying a sultry summer day, the bands that are playing and with a cooling ice in my hand, my day can not go wrong!  

These ice creams also contain 5% alcohol, so enjoy them in moderation, especially when you are enjoying the sun as well. These variants are available via the 24ICI website from
€ 7.50.

24 ICE - Capital Monday

ZOU JIJ DEZE IJSJES OOK WILLEN UITPROBEREN?
WOULD YOU TRY ONE OF THESE ICE CREAMS?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat gekregen artikelen.*
*This article contains products that I received. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Cold as ice – Foreigner
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

33 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
  • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: