Capital Monday

Pop of color and my new Michael Kors bag!

Wat was het schijtweer zeg tijdens het shooten van deze look, mijn nekharen gaan er bij de gedachte weer rechtovereind staan. Het begon steeds zo hard te regenen en maar blijven lachten. Hihi, proberen althans! Achja dat hoort er soms ook bij, herfst in Nederland. In dit artikel wil ik jullie graag mijn nieuwe Michael Kors en Lesara aanwinst laten. Ik ben benieuwd naar jullie reacties, lees je mee?

It was terrible weather while we were shooting this look, my goosebumps are coming back only by thinking of it. It started to rain so hard and I needed to continue laughing. Hihi, I tried at least! O well, that’s what the autumn in the Netherlands are like. In this article I would like to show you my new Michael Kors and Lesara pieces. I’m curious about your comments, are you reading along?

Rok lesara - Capital MondayLesara rok/skirt

Eerlijk gezegd draag ik bijna nooit rokken, maar ik vind ze wel heel erg leuk. Daarom probeer ik daar een kleine verschuiving in te maken. Ik vind het toch wel erg vrouwelijk en chic op een of andere manier. Toen ik gevraagd werd om een item uit de nieuwe Lesara collectie uit te kiezen was het voor mij ook niet lastig. Deze lavendel kleurige plissé rok moest het gaan worden! Deze kleur breng net even wat kleur aan je herfst en winter look, dikkere panty eronder en gaan met die banaan.

Honestly, I almost never wear skirts, but I like them very much. That is why I try to make a small shift. I think they are very feminine and chic in one way or another. When I was asked to choose an item from the new Lesara collection, I new exactely what I wanted. This lavender colorful plissé skirt had to be it! This color adds some color to your autumn and winter look, wear a thicker panty underneath it and you are ready to go.

Rok lesara - Capital Monday

Zwarte trui/Black sweater

Een zwarte trui is in mijn mening nooit weg en altijd handig om te hebben. Het brengt juist veel rust in een look met een opvallende kleur of een broek met een heftige print. Zo een trui zorgt er juist voor dat je item nog meer opvalt en tot zijn recht komt. Deze heb ik bij de H&M besteld.

In my opinion, a black sweater is never always convenient to have. It brings a lot of rest in a look with a striking color or a trouser with a wild print. This kind of sweaters makes sure that your item is even more noticeable and comes foreward in your look. I ordered this one at the H&M webshop.

H&M trui - Capital MondayMichael Kors tas/bag

Mijn key-item voor deze look is toch wel mijn nieuwe handtas! Tijdens mijn reis naar New York heb ik na diverse jaren eindelijk mijn Michael Kors handtas gekocht. Deze tas heet de ‘Sloan Large Quilted-leather Shoulder Bag‘ en is voorzien van een piramide vorige quilt en zilveren hardware. Hij is ook verkrijgbaar met studs en goudkleurige hardware. Maar ik heb juist voor dit model gekozen omdat hij tijdloos is en overal bij past.

My key item for this look is my new handbag! During my trip to New York, after several years I finally bought my Michael Kors handbag. This bag is called the “Sloan Large Quilted-Leather Shoulder Bag” and features a pyramid quilt and silver hardware. It is also available with studs and gold-colored hardware. But I have just chosen this model because it is timeless and fits with every outfit.

Michael Kors tas - Capital Monday

Wat heb ik aan?/What I wear?
Sweat: H&M
Rok/Skirt: Lesara
Panty/Tights: H&M
Handtas/Bag: Michael Kors
Boots: Bronx

Ph: Kevin

Benieuwd naar mijn voorgaande look? Klik dan hier.

WAT VINDEN JULLIE VAN MIJN ROK EN TAS?
WHAT DO YOU THINK ABOUT MY SKIRT AND HANDBAG?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat gekregen artikelen.*
*This article contains products that I received. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

10 Responses

 1. Prachtige tas! Ik wissel tegenwoordig veel te weinig van tassen. Goede trigger om dat weer wel te gaan doen. Ik vind de rok ook bijzonder leuk. Ik heb een soortgelijk exemplaar maar dan in goud (kleur). Het enige nadeel is dat bij dit soort weer de rok gaat ‘kleven’ aan mijn panty en dat die dan helemaal niet soepel meer valt. Bummer…
  Rory onlangs geplaatst…Genieten van wat je hebt, doe jij dat wel genoeg?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

 • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
 • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
 • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
 • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ♦️Colour me red please!♦️Even in hard times, we stay prettig happy and focussed. *What are the main things you do to stay Happy?*
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 💜You are unique and special just the way you are!💜
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🎨I wish you all a great and inspirering week!🎨 Today I will set my weekly goals straight. That's how I know what to do and when.

P.S. Today i'm finally going to clear out my Christmas stuff!🙈
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: