Capital Monday

Oktober: Van mindfulness tot lunch bij Poké Delicious

Wat leuk dat je ook deze maand weer meeleest met wat ik allemaal heb uitgespookt!  Oktober is voorbij gevlogen maar om te zeggen wat ik allemaal heb gedaan, was nog best wel lastig. Achteraf gezien ben ik lekker druk geweest met kennis opdoen, om Capital Monday naar een hoger level te gaan tillen. Mindfulness is één van de zaken die ik weer helemaal terug heb gevonden tijdens deze maand. Heerlijk, ik was het namelijk een beetje kwijt. Hiernaast heb ik ook een lekker geluncht bij o.a. Poké Delicious. Lees je mee?Babyshower

Om de maand maar goed te starten, had gelijk op 1 oktober een babyshower van één van mijn vriendinnetjes. Dit zou haar tweede stoere man gaan worden! We hebben tijdens deze fijne dag mutsjes versiert, babyfoto’s geraden en zijn halverwege de middag gaan High Tea’en. Inmiddels is dit heerlijke kind vorige week geboren en heeft hij de naam Jorit gekregen (en is hij net zoals zijn broer ons petekind geworden). Alleen maar liefde!

Babyshower - Capital Monday

The Money Mindset Challenge webinar

Zoals ik al in de intro zei, heb ik mijn mindset weer wat meer ingericht op mindfulness en in hogere energie leven. In het begin van oktober kwam ik bij toeval Sophie van So V’s Choice tegen op Facebook en was ik weer helemaal om. Haar methode draait om de Wet van de Aantrekkingskracht. Als je vanuit verhoogde energie aan iets werkt, denkt of naar iets handelt, zal je er meer van aantrekken. Dit klinkt bij mij heel logisch in de oren.

Dit werkt het zelfde met geld. Hier heeft Sophie dus een prachtige challenge van gemaakt, om jouw te leren hoe je jouw Money Mindset in de juiste energie kunt krijgen en uiteindelijk ook meer aan te kunnen trekken.

Ik weet dat het zweverig kan klinken. Maar als je er eenmaal voor gaat zitten, is dit helemaal niet het geval en is het alleen maar leuk!Original Penguin Event

In deze maand werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Original Penguin event in Amsterdam. Hier hoefde ik gelukkig niet alleen op af, Kevin had ook een uitnodiging en konden we mooi samen op pad. Eenmaal daar kwam Jacqueline ook nog even langs en hebben we daar de nieuwe collectie bekeken en lekker een drankje gedronken. Het jammere was wel, dat dit merk echt gericht is op mannen. Aangezien ik geen man ben, vond ik het zelf niet heel spannend.

Babyshower - Capital Monday

Lunchen bij coffeelicious

De zondag na het event zijn Kevin en ik richting Rachel in Dordrecht gegaan. Hier hebben we lekker bijgekletst en zijn we heerlijk gaan lunchen bij Coffeelicious. Ze hebben echt de meest lekkere gerecht waaronder heel veel verschillende taarten. Wij hebben gekozen voor een combinatie menu met Pancakes, Toast en taart, met heerlijke juices on the side!

Lunch Coffeelicious - Capital Monday

Lunchen bij Poké Delicious

Een week later ben ik samen met Amarante naar Utrecht gegaan om even heerlijk te kunnen lunchen bij Poké Delicious. Dit is een Hawaiiaanse salade bar, waarbij je salades van het menu kunt kiezen om er zelf eentje kunt samen stellen. Dat laatste heb ik natuurlijk gedaan. Ik koos voor een salade met de volgende ingrediënten: Sla, rijst, edemame bonen, wortelen, rode uit, tonijn, avocado, lente ui, gebakken ui, gebakken knoflook, sesam mix en een chili dressing in combinatie met soya saus. Echt heerlijk! Het deed me een beetje denken aan SLA, die toevallig ook in Utrecht zit.

Lunch Poké Delicious - Capital Monday

Hiernaast heb ik ook nog een webinar gevolgd over adverteren via Facebook en een masterclass 365 dagen succesvol. Beide vreselijk inspireren en gegeven door positieve mannen.

WAT WAREN JULLIE HOOGTE PUNTEN DEZE MAAND?

VRAAGJE: WAT VINDEN JULLIE FIJNER… ARTIKELEN IN NL & ENG OF
ALLEEN NL OF ALLEEN ENG?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Clint Eastwood – Gorillaz
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

21 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

  • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
  • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from  @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
  • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
  • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • ♦️Colour me red please!♦️Even in hard times, we stay prettig happy and focussed. *What are the main things you do to stay Happy?*
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • 💜You are unique and special just the way you are!💜
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
  • 🎨I wish you all a great and inspirering week!🎨 Today I will set my weekly goals straight. That's how I know what to do and when.

P.S. Today i'm finally going to clear out my Christmas stuff!🙈
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: