Capital Monday

Reach your goals with the Purpuz Planner!

Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Yes it’s possible to do it both with one handy tool. Namely with the very handy Purpuz Planner! Do you want to know more about how this planner changed in my life? Then read along!

Vandaag wil ik jullie mijn geheim laten zien achter het plannen van mijn privé en zakelijke leven. Ja het kan beide met één handige tool. Namelijk met de overzichtelijk Purpuz Planner! Wil jij weten hoe deze planner verlichting breng in mijn leven? Lees dan snel mee.

Purpuz planner - Capital Monday

About the Purpuz Planner

With the Purpuz Planner you create more balanced between work and private but it helps you also to achieve all your goals step by step. By motivating, inspiring and reflecting on yourself, it makes sure that you take the necessary steps to achieve your goal.

Over de Purpuz Planner

De Purpuz Planner heb je met meer balans krijgen tussen werk en privé maar ook om al je doelen stap voor stap te behalen. Door jezelf te motiveren, inspireren en te reflecteren naar jezelf, zorg je er voor dat je de nodige stappen zet om je doel te behalen.

De Purpuz planner is de agenda voor een meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.

Purpuz planner - Capital Monday

The Layout

As the creators of this planner say, the balance between work and private life is becoming increasingly challenging. Therefore, in this planner, they have added a month planner and a weekly planner with space for keeping your to-do list for your private and work life.

De indeling

Zoals de makers van deze planner zelf al zeggen wordt de balans tussen werk en privé steeds meer een uitdaging. Daarom hebben ze in deze planner een maandplanner en een weekplanner toegevoegd met ruimte om zowel voor je privé als werk een to-do list bij kunt houden en af kunt vinken.

Purpuz planner - Maandoverzicht - Capital Monday

You can also keep track of what your goals are, what the highlights were and where you can still work on in your life. Every spread has a separate space for notes that can be made. Really great, because I write down a lot over the days.

Ook kun je per dag bij houden wat je doelen zijn, wat de hoogte punten waren en waar je nog aan kunt werken. Er is op iedere spread ook rekening gehouden voor aantekeningen die gemaakt kunnen worden. Echt super, want ik krabbel wat af door de dagen heen.

Purpuz planner - weekoverzicht - Capital Monday

My experience with the Purpuz Planner

Creating calm in the chaos is really a must for me at the moment! In addition to my 36 hour job, I am also building up my company and then I also need the time to enjoy all the lovely people around me. So for me, it’s really important to choose a goal every week, that I’ll be working on. Besides, I really have to plan my free time, and on these days I do not really do anything for my business. Otherwise, it will not be easier for anyone.

Mijn ervaring met de Purpuz Planner

Kalmte in de chaos scheppen is voor mij op het moment echt een must! Naast mijn 36e urige baan ben ik mijn bedrijf op poten aan het zetten en dan heb ik ook nog de tijd nodig om te kunnen genieten van alle lieve mensen om mij heen. Dus voor mij is het echt een belangrijke om iedere week een doel te kiezen waar ik naartoe ga werken. Hiernaast moet ik ook echt mijn vrije tijd plannen, op deze dagen doe ik ook echt niets aan mijn eigen bedrijf. Anders wordt het er voor niemand prettiger op.

Purpuz planner - Capital Monday

Inspirational tip!

Last week I cam across an very inspirational lady through Facebook, who in the past week got my whole vision of life sharp and clear again. Sophie from So V’s Choice is a psychologist, writer and entrepreneur who inspires as many people as possible to get a different view, to find more peace and balance and to get the most out of life. Can you also use some more focus and clarity in daily life? Then I would definitely look at her Facebook page and website! Just a note for you, it’s all in Dutch.

Inspiratie tip!

Vorige week kwam ik via Facebook een inspirerende dame tegen, die in de afgelopen week al mijn gehele visie op het leven weer scherp en duidelijk heeft gekregen. Sophie van So V’s Choice is psycholoog, schijfster en onderneemster die met haar onderneming zoveel mogelijk mensen inspireert om een andere kijk te krijgen, meer rust & balans te vinden en het maximale uit het leven te halen. Kan jij ook wat meer focus en helderheid gebruiken in het dagelijks leven? Dan zou ik zeker even op haar Facebook en website gaan kijken!

DID YOU ALREADY HEARD ABOUT THE PURPUZ PLANNER OR SO V’S CHOICE?
KENDE JIJ DE PURPUZ PLANNER OF SO V’S CHOICE AL?

Love,
Chantal

*Voor dit artikel heb ik een product ontvangen ter review.*
*For this article, I received a product for review *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Life is wonderful – Jason Mraz 
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

40 Responses

  1. Ik heb er ook eentje ontvangen om uit te testen. Ik denk wel dat het helpt, maar dan moet je wel de discipline hebben om dagelijks/wekelijks je planner bij te houden. En daar ontbreekt het mij nog wel eens aan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

Instagram did not return a 200.

- Ad -

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: