Capital Monday - Lifestyle & Mindset

iPhone 8 vs. Samsung Galaxy S8 – Which one shall I choose?

As you may know, I wrote an article a few months ago about finding a new phone and subscription. Now that I get closer to the end of my current subscription, I also get better view of what I’m looking for and which devices are the best. I’m in doubt between The iPhone 8 and the Samsung Galaxy S8. Are you reading along?

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een aantal maanden geleden een artikel geschreven over het uitzoeken van een nieuwe telefoon en abonnement. Nu ik steeds dichterbij de afloopdatum van mijn abonnement kom, weet ik ook steeds beter naar welke specificaties ik opzoek ben en welke toestellen daar het beste bijpassen. Namelijk: De iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Lees je mee?

Apple iPhone 8 - Capital Monday

iPhone 8

The new iPhone 8 is presented with a glass design. Apples even says that the camera is getting even better, the chip is even smarter and more powerful than in any other smartphone! The display consists of a Retina-HD display with true tone (consisting of wide color display and 3D touch). What I really like about this phone is that it can be charged wirelessly by means of a disk shaped charger were you have to lay your phone on. In addition to the beautiful design and all the new adaptations, I would like to have all the advantages and disadvantages summed up.

De nieuwe iPhone 8 is gepresenteerd met een glazen design. Bij apple zeggen ze zelfs dat de camera nu nog beter is geworden, dat de chip nog slimmer en krachtiger is dan die van elk andere smartphone! Het beeldscherm bestaat uit een Retina-HD display met true tone (bestaand uit een brede kleurweergave en 3D touch). Wat ik echt ontzettend gaaf vind aan deze telefoon is, dat hij draadloos opgeladen kan worden doormiddel van een schijf waar je hem op moet leggen. Naast het prachtige design en alle kekke nieuwe aanpassingen, wil ik graag alle voor- en nadelen op een rijtje hebben.Pros / Voordelen
– Equipped with an improved Retina screen
– You can charge wirelessly
– A new A11 Bionic processor (he’s even faster and more precise)
– Available with a intern memory of 64 gb or 256 gb
– The Camera has been updated to 12 mp

– Voorzien van een verbeterd Retina-scherm
– Je kunt draadloos opladen
– Een nieuwe A11 Bionic-processor (hij is dus nog sneller en preciezer)
– Verkrijgbaar met een geheugen van 64 gb of 256 gb
– De Camera heeft een update gehad naar 12 mp

Cons / Nadelen
– No space to add an additional memory card
– Available in only 3 colors
– In appearance, this version seems to be a lot on its predecessors

– Geen ruimte om een extra geheugenkaart toe te voegen
– Te verkrijgen in maar 3 kleuren
– Qua uiterlijk lijkt deze versie heel veel op zijn voorgangers

Apple iPhone 8 - Capital Monday

This unit is for sale for an amount of ± € 720, – (a lot of money I know!). On the other hand, you already have an iPhone 8 subscription for a clear amount per month. I’m not a fan of a subscription phone, this i.v. the BKR registration you will receive.

Dit toestel is los te koop voor een bedrag van ± € 720,- (net of je een emmer leeg gooit, ik weet het!). Daarentegen heb je al een iPhone 8 abonnement voor een overzichtelijk bedrag per maand. Zelf ben ik niet zo een fan meer van een telefoon bij een abonnement nemen, dit i.v.m. de BKR registratie die je dan krijgt.Samsung Galaxy S8

The latest Samsung Galaxy is equipped with an Infinity screen and o boy, what a beauty! The design already starts on the inside of this device. All components have been designed to create as little scope as possible on the screen. In addition to the screen, the overall appearance of this device is very advanced and they also have improved the camera. This device can be recharged wirelessly also, how nice it that?

De nieuwste Samsung Galaxy is uitgerust met een Infinity scherm en o boy, wat is dit mooi zeg! Het design begint al aan de binnenkant van dit toestel. Alle onderdelen zijn bedacht om zo min mogelijk omkadering van het scherm te kunnen creëren. Naast het scherm is de gehele uitstraling van dit toestel heel erg vooruitstrevend en hebben ze de camera verbeterd. Ook dit toestel in draadloos op te laden, hoe fijn is dat! 

Pros / Voordelen
– Infinity Display
– A regular 12 mp camera and 8 mp front camera
– Water resistant (half an hour at one and a half meters in depth)
– Quality of construction
– Wireless charging

– Infinity Display
– Een reguliere camera van 12 mp en een front camera van 8 mp
– Waterbestendig (een half uur lang op anderhalve meter diepte overleeft deze wel)
– Bouwkwaliteit
– draadloos opladen

Cons / Nadelen
– Thin screen edges (not everyone can handle this that well)
– Battery (the battery capacity is similar to the previous models)

– Dunne schermranden (niet iedereen kan hier goed mee overweg)
– Batterij (de accucapaciteit is gelijk aan de voorgaande modellen)

Samsung Galaxy S8 - Capital Monday

What does a phone mean to me? / Wat betekend een telefoon voor mij?

A smartphone means a lot of freedom in doing business and maintaining my own business to me. I can do my mail, track the social media channels, write down new ideas and inspiration, and call me when I’m on my way. Lots of freedom and inspiration at your fingertips.

For comprehensive phone reviews, you can go for the best to ‘All About Phones’ (dutch website). Really a great site, if you’re looking for all the ins and outs about your upcoming device.

Een smartphone betekend voor mij heel veel vrijheid in het doen van zaken en het onderhouden van mijn eigen bedrijf. Ik kan mijn mail doen, de social media kanalen bijhouden, nieuwe ideeën en inspiratie noteren en daarnaast belletje plegen als ik onderweg ben. Heel veel vrijheid en inspiratie binnen handbereik.

Voor uitgebreide telefoonreviews kan je het beste terecht bij All About Phones. Echt een topsite voor als je op zoek bent naar alle ins and outs over je aanstaande toestel.

Apple iPhone 8 - Capital Monday

What a difficult choice, these devices have both their charm. I will keep you guys posted on my search. If you have a clear vision of this, let me know soon!

Wat is het toch een moeilijke keuze, deze toestellen hebben beide hun charme. Ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn voortdurende zoektocht. Mochten jullie een duidelijke visie hierop hebben, laat het me dan snel weten!

WHAT DO YOU THINK OF THE NEW IPHONE 8? WOULD YOU BUY IT?

WAT VINDEN JULLIE VAN DE NIEUWE IPHONE 8 EN ZOUDEN JULLIE HEM NEMEN?

 

Photos 1 and 4: Shutterstock
Photos 2 and 3: www.allaboutphones.nl

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Video Phone – Beyonce & Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

31 Responses

 1. Ik heb zelf altijd alleen maar de Iphone gehad dus ik zou niet zo snel meer overstappen naar een ander type telefoon. De Iphone is gewoon zo gebruiksvriendelijk! daar houdt ik echt van. Ik denk wel dat als je ervan houdt om veel aan je telefoon te veranderen qua design enzo je beter voor de Samsung kunt gaan want Iphone is wat dat te gaat wel erg geïsoleerd 🙂

 2. De iPhone is sowieso erg goed, maar toch nog steeds duur voor wat het is! Een Samsung is gewoon plots heel anders (als je eerder iPhone gewoon bent), dan lijkt me die verandering te groot. Mijn volgende zou eerder de nieuwe OnePlus 5 worden. Pakken sneller en mooie foto’s. Maar daar help ik je waarschijnlijk niet mee, haha! Succes met de keuze!

 3. Ik heb deze zomer de iPhone 7 aangeschaft. Wel via abonnement. De BKR-registratie is rot, maar ik heb al een huis gekocht + dat mocht je toch er mee in de problemen komen, je ervoor kan kiezen je toestel alsnog in 1 x af te betalen. Dan verdwijnt je BKR-registratie ook meteen!

  Ik wilde niet wachten op de 8 en achteraf ben ik er blij om, want ik geloof niet dat die er is in rose gold, of wel? Ik heb nu de 7 rose gold en vind die zooooo mooi! Ik ben al heel lang geleden van Samsung afgestapt door de slechte batterijduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: