Capital Monday

iPhone 8 vs. Samsung Galaxy S8 – Which one shall I choose?

As you may know, I wrote an article a few months ago about finding a new phone and subscription. Now that I get closer to the end of my current subscription, I also get better view of what I’m looking for and which devices are the best. I’m in doubt between The iPhone 8 and the Samsung Galaxy S8. Are you reading along?

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een aantal maanden geleden een artikel geschreven over het uitzoeken van een nieuwe telefoon en abonnement. Nu ik steeds dichterbij de afloopdatum van mijn abonnement kom, weet ik ook steeds beter naar welke specificaties ik opzoek ben en welke toestellen daar het beste bijpassen. Namelijk: De iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Lees je mee?

Apple iPhone 8 - Capital Monday

iPhone 8

The new iPhone 8 is presented with a glass design. Apples even says that the camera is getting even better, the chip is even smarter and more powerful than in any other smartphone! The display consists of a Retina-HD display with true tone (consisting of wide color display and 3D touch). What I really like about this phone is that it can be charged wirelessly by means of a disk shaped charger were you have to lay your phone on. In addition to the beautiful design and all the new adaptations, I would like to have all the advantages and disadvantages summed up.

De nieuwe iPhone 8 is gepresenteerd met een glazen design. Bij apple zeggen ze zelfs dat de camera nu nog beter is geworden, dat de chip nog slimmer en krachtiger is dan die van elk andere smartphone! Het beeldscherm bestaat uit een Retina-HD display met true tone (bestaand uit een brede kleurweergave en 3D touch). Wat ik echt ontzettend gaaf vind aan deze telefoon is, dat hij draadloos opgeladen kan worden doormiddel van een schijf waar je hem op moet leggen. Naast het prachtige design en alle kekke nieuwe aanpassingen, wil ik graag alle voor- en nadelen op een rijtje hebben.Pros / Voordelen
– Equipped with an improved Retina screen
– You can charge wirelessly
– A new A11 Bionic processor (he’s even faster and more precise)
– Available with a intern memory of 64 gb or 256 gb
– The Camera has been updated to 12 mp

– Voorzien van een verbeterd Retina-scherm
– Je kunt draadloos opladen
– Een nieuwe A11 Bionic-processor (hij is dus nog sneller en preciezer)
– Verkrijgbaar met een geheugen van 64 gb of 256 gb
– De Camera heeft een update gehad naar 12 mp

Cons / Nadelen
– No space to add an additional memory card
– Available in only 3 colors
– In appearance, this version seems to be a lot on its predecessors

– Geen ruimte om een extra geheugenkaart toe te voegen
– Te verkrijgen in maar 3 kleuren
– Qua uiterlijk lijkt deze versie heel veel op zijn voorgangers

Apple iPhone 8 - Capital Monday

This unit is for sale for an amount of ± € 720, – (a lot of money I know!). On the other hand, you already have an iPhone 8 subscription for a clear amount per month. I’m not a fan of a subscription phone, this i.v. the BKR registration you will receive.

Dit toestel is los te koop voor een bedrag van ± € 720,- (net of je een emmer leeg gooit, ik weet het!). Daarentegen heb je al een iPhone 8 abonnement voor een overzichtelijk bedrag per maand. Zelf ben ik niet zo een fan meer van een telefoon bij een abonnement nemen, dit i.v.m. de BKR registratie die je dan krijgt.Samsung Galaxy S8

The latest Samsung Galaxy is equipped with an Infinity screen and o boy, what a beauty! The design already starts on the inside of this device. All components have been designed to create as little scope as possible on the screen. In addition to the screen, the overall appearance of this device is very advanced and they also have improved the camera. This device can be recharged wirelessly also, how nice it that?

De nieuwste Samsung Galaxy is uitgerust met een Infinity scherm en o boy, wat is dit mooi zeg! Het design begint al aan de binnenkant van dit toestel. Alle onderdelen zijn bedacht om zo min mogelijk omkadering van het scherm te kunnen creëren. Naast het scherm is de gehele uitstraling van dit toestel heel erg vooruitstrevend en hebben ze de camera verbeterd. Ook dit toestel in draadloos op te laden, hoe fijn is dat! 

Pros / Voordelen
– Infinity Display
– A regular 12 mp camera and 8 mp front camera
– Water resistant (half an hour at one and a half meters in depth)
– Quality of construction
– Wireless charging

– Infinity Display
– Een reguliere camera van 12 mp en een front camera van 8 mp
– Waterbestendig (een half uur lang op anderhalve meter diepte overleeft deze wel)
– Bouwkwaliteit
– draadloos opladen

Cons / Nadelen
– Thin screen edges (not everyone can handle this that well)
– Battery (the battery capacity is similar to the previous models)

– Dunne schermranden (niet iedereen kan hier goed mee overweg)
– Batterij (de accucapaciteit is gelijk aan de voorgaande modellen)

Samsung Galaxy S8 - Capital Monday

What does a phone mean to me? / Wat betekend een telefoon voor mij?

A smartphone means a lot of freedom in doing business and maintaining my own business to me. I can do my mail, track the social media channels, write down new ideas and inspiration, and call me when I’m on my way. Lots of freedom and inspiration at your fingertips.

For comprehensive phone reviews, you can go for the best to ‘All About Phones’ (dutch website). Really a great site, if you’re looking for all the ins and outs about your upcoming device.

Een smartphone betekend voor mij heel veel vrijheid in het doen van zaken en het onderhouden van mijn eigen bedrijf. Ik kan mijn mail doen, de social media kanalen bijhouden, nieuwe ideeën en inspiratie noteren en daarnaast belletje plegen als ik onderweg ben. Heel veel vrijheid en inspiratie binnen handbereik.

Voor uitgebreide telefoonreviews kan je het beste terecht bij All About Phones. Echt een topsite voor als je op zoek bent naar alle ins and outs over je aanstaande toestel.

Apple iPhone 8 - Capital Monday

What a difficult choice, these devices have both their charm. I will keep you guys posted on my search. If you have a clear vision of this, let me know soon!

Wat is het toch een moeilijke keuze, deze toestellen hebben beide hun charme. Ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn voortdurende zoektocht. Mochten jullie een duidelijke visie hierop hebben, laat het me dan snel weten!

WHAT DO YOU THINK OF THE NEW IPHONE 8? WOULD YOU BUY IT?

WAT VINDEN JULLIE VAN DE NIEUWE IPHONE 8 EN ZOUDEN JULLIE HEM NEMEN?

 

Photos 1 and 4: Shutterstock
Photos 2 and 3: www.allaboutphones.nl

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een samenwerking.*
*This article contains a collaboration. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Video Phone – Beyonce & Lady Gaga
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

31 Responses

 1. Ik heb zelf altijd alleen maar de Iphone gehad dus ik zou niet zo snel meer overstappen naar een ander type telefoon. De Iphone is gewoon zo gebruiksvriendelijk! daar houdt ik echt van. Ik denk wel dat als je ervan houdt om veel aan je telefoon te veranderen qua design enzo je beter voor de Samsung kunt gaan want Iphone is wat dat te gaat wel erg geïsoleerd 🙂

 2. De iPhone is sowieso erg goed, maar toch nog steeds duur voor wat het is! Een Samsung is gewoon plots heel anders (als je eerder iPhone gewoon bent), dan lijkt me die verandering te groot. Mijn volgende zou eerder de nieuwe OnePlus 5 worden. Pakken sneller en mooie foto’s. Maar daar help ik je waarschijnlijk niet mee, haha! Succes met de keuze!

 3. Ik heb deze zomer de iPhone 7 aangeschaft. Wel via abonnement. De BKR-registratie is rot, maar ik heb al een huis gekocht + dat mocht je toch er mee in de problemen komen, je ervoor kan kiezen je toestel alsnog in 1 x af te betalen. Dan verdwijnt je BKR-registratie ook meteen!

  Ik wilde niet wachten op de 8 en achteraf ben ik er blij om, want ik geloof niet dat die er is in rose gold, of wel? Ik heb nu de 7 rose gold en vind die zooooo mooi! Ik ben al heel lang geleden van Samsung afgestapt door de slechte batterijduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Loving Life

 • 🌟New post🌟
How safe do we feel in the world today? This is a frequently asked question that I hear a lot. I’ve got some tips for you about safety measures at home.

Are you reading along? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #safety #measures #ipcamera #somfy #capitalmonday
 • 😀 Happy Sunday 😀 guys! I hope you can look back on a great week!
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest #nyc #NewYork #wanderlust
 • ☺️Grateful Friday!☺️ I found this beauty last Sunday when I was taking a walk in the forrest with my love @danielvanderzotte ❤️. Where are you extreemly grateful for at this moment?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest
 • 🗽Hotel Review🗽

Een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Het hotel Riu Plaza Time Square!

Lees je mee? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #hotelreview #newontheblog #newyork #nyc #wanderlust #travel
 • *Wil jij ook je dromen najagen?* Als kersverse onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen te verwezenlijken, jezelf te motiveren en geïnspireerd te blijven.

Ben jij een jonge dame tussen de 15 en de 24 jaar? Meld je dan GRATIS aan voor de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’! Zakenvrouw van het jaar 2017, Else Doets heeft als haar missie Jonge meiden te inspireren en te motiveren om hun professionele dromen na te jagen. Ze op deze academy bieden zelfs onderdak aan, aan dames die van ver komen. 
Herken jij jezelf? Check snel op de link in de bio en schrijf je nu in!

#ambition #womeninbusiness #creative #artsy #success #passion #dreams #happiness #believe #strength #mindset #wontstop #inspire #ambition #thinkbig #YoungLadiesAcademy #spon @young_lady_business_academy @onfluence 📸 @kevingeurts
 • ✨I’m changing my life on a lot of different aspects.✨ My mindset is one of them, I’m creating a more positive place with enough space to get inspired and to inspire every day. 
What inspires you the most?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #nyc #newyork #uppereastside
 • ❤️New Post❤️
Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Are you reading along? 
Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #purpuzplanner
 • 🙌🏻 Bring yourself to higher hights in life. 🙌🏻 That’s when you truly discover who you are and what you are able of doing. 🤗
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • Sick as hell but I'm so inspired! Thank you for everybody and all the places that inspire me. 😘
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

Bloggerslijst.nl
%d bloggers liken dit: