Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Gossip Girl in New York | Travel Journal – Part 2

Today I take you with me to the last 3 days of our stay in New York. We really behaved like the main characters of Gossip Girls, but then in reallife! Are you reading along? If you missed the first part, you can go to part 1 by clicking here.

Vandaag neem ik jullie mee naar de laatste 3 dagen van ons verblijf in New York. We hebben ons echt gedragen als echt even voor gedaan als echte Gossip Girls! Kijk je weer mee? Als je het eerste gedeelte gemist hebt, dan kan je hier nog even snel naar part 1

X.O.X.ONew York Travel journal - The Met steps - Capital MondayDay 4 / Dag 4

Central Park
We started the 4th day with shopping on 5th Avenue and afterwards we went to Central Park for a wonderful walk. It was very beautiful, but extremely big. My God! How clever we are in daily life, we did not think about taking some water with us into the park. Pff we really should have. It was quite hot and it was a pretty long walk to get out of this park again.

We begonnen de 4de dag met winkelen op 5th Avenue en daarna zijn wij doorgegaan naar Central Park voor een heerlijke wandeling. Wat is dat park mooi, maar vooral extreem groot. Mijn god! Hoe slim we ook in het dagelijks leven ook zijn, wij hadden er niet bij stil gestaan om wat water mee te nemen het park in. Pff Achteraf hadden we dit beter wel kunnen doen. Het was namelijk aardig warm en het was een flink eind lopen om er weer uit te komen. 

New York Travel journal - Central Park - Capital Monday

During our walk we encountered the gate where Chuck and Blair were married in the Gossip Girl series! Really nice to see in reallity.

Tijdens onze wandeling kwamen we de poort tegen waar Chuck en Blair zijn getrouwd in de serie Gossip Girl! Echt heel leuk om in het echt te zien.

New York Travel journal - Central Park - Capital Monday

Empire State Building
That night we visited the Empire State Building to see all the lights of the city. This is truly a breathtaking experience and we have even been to the 102nd floor. Kevin has even been to the top. Fortunately, it was not possible to go out here, hihi. Otherwise, I wouldn’t have done it myself!

Die avond hebben wij de Empire State Building bezocht om alle lichtjes van de stad te kunnen zien. Dit is echt een adembenemende ervaring en we zijn zelfs helemaal tot de 102e verdieping geweest. Zelf Kevin is helemaal mee geweest naar het topje. Gelukkig was het niet mogelijk om hier naar buiten te gaan, hihi. Anders had ik het ook niet gedurfd hoor!

New York Travel journal - Empire State Building - Capital Monday

Day 5 / Dag 5

Soho
This area is locked in my heart forever, what a lovely area. We to lunch at Nomo Soho early in the afternoon, and I will tell more about this in another post that will be coming soon. But I can tell you this… It was a very nice experience! After lunch, we took bought a lovely juice at Joe and the Juice and of course we had to make a nice picture.

Deze wijk heb ik echt in mijn hart gesloten, wat een heerlijk en wat rustiger gebied. We zijn hier begin van de middag eerst gaan lunchen bij Nomo Soho, hierover zal ik meer vertellen in een andere post die binnenkort gaat komen. Maar ik kan jullie vertellen dit was een hele fijne ervaring! Na onze lunch hebben we nog even een sapje gehaald bij Joe and the Juice, hier moest natuurlijk een leuke foto mee gemaakt worden.

New York Travel journal - Soho - Capital Monday

The High Line
The High Line or Hight Line park used to be a freight rail line, which has thus become operational. This elongated park is located in the Chelsea district, where you can also find Chelsea market. Despite all of the people here, you can walk here wonderfully and very quietly and get away from the loudness of the city. If you’re in New York, I’d definitely pay a visit here!

De High Line  of het Hight Line park was vroeger een goederenspoorlijn die dus uit bedrijf is geraakt. Dit langgerekte park ligt in de wijk Chelsea, waar je ook Chelsea market kunt vinden. Ondanks de belangstelling en alle drukte, kan je hier heerlijk en zeer rustig lopen en bijkomen van de drukte. Als je in New York bent, zou ik zeker hier even overheen lopen!

New York Travel journal - The High Line - Capital Monday

The Met steps
After a quick refresher at the hotel, we drove to the Metropolitan Museum of Arts by taxi. However, we did not come for the museum itself but for the stairs before the museum. Everyone who has watched the Gossip Girl series will recognize these steps on the spot! These are the famous Met steps. Here we had to take a picture like a reallife Blair and Serena.

Na even een snelle opfrisser in het hotel zijn wij met de taxi naar de Metropolitan Museum of Arts gereden. Wij kwamen echter niet voor het museum zelf maar voor de trap ervoor. Iedereen die de serie Gossip Girl heeft gekeken zal deze trappen in een keer herkennen! Dit zijn de beroemde Met steps. Hier moest wij dan ook als een echt Blair en Serena op de foto.

New York Travel journal - The Met steps - Capital Monday

Day 6 / Dag 6

Shopping
On the last day we chose to buy the last products we had seen earlier this week. But also the last souvenirs for family and friends. I’ve been unexpectedly bought the, The Walking Dead version of monopoly. So much fun! Daan and I love this show.

Op de laatste dag kozen we ervoor om nog even de laatste producten te kopen die we eerder deze week hadden gezien. Maar ook de laatste souvenirs voor familie en vrienden. Ik heb, geheel onverwacht de The Walking Dead versie van monopoly op de kop weten te tikken. Zo leuk! Daan en ik zijn gek op deze serie.

Return flight / Terugvlucht
Around two o’clock in the afternoon we took a taxi back to the JFK airport. In the taxi we have been sleeping a lot of the time, we were very tired from the last couple of days. Once arrived, Kevin’s suitcase appeared to be too heavy and we had to pack some stuff over to my suitcase and the hand luggage. What a hell! Luckaly, we were just in time for our flight. Also during this flight we had a lot of leg space and we could enjoy ourselves with all kinds of movies and music. Within 6,5 hours we were back in our own country.

Rond een uur of 2 in de middag hebben wij een taxi teruggenomen naar het JFK vliegveld. In de taxi hebben wij een groot gedeelte van de tijd liggen slapen, zo moet waren we van de afgelopen dagen. Eenmaal aangekomen bleek de koffer van Kevin te zwaar te zijn en moesten we wat over pakken naar mijn koffer en de handbagage. Wat een hel! Gelukkig waren we nog net op tijd voor onze vlucht. Ook tijdens deze vlucht hadden we aardig wat beenruimte en konden we ons goed vermaken met allerlei films en muziek. Binnen 6,5 uur waren we weer terug in ons eigen kikkerlandje.WOULD YOU VISIT LOCATIONS FROM FILMS IF YOU WERE IN NEW YORK?
ZOU JIJ LOCATIES UIT FILMS OPZOEKEN ALS JE IN NEW YORK WAS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

City of blinding lights – U2
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

36 Responses

 1. Mijn hubbie is ook al naar NY geweest met een vriend, dat was toen iets later dan met de aanslag 911. Hij heeft toen hele mooie foto’s gemaakt en zeker die van de plek waar alles was gebeurt. Hij heeft met 1 foto een winnende reis gewonnen. Ook ik wil er naar toe..dus jouw reis is voor mij echt inspirerend. Dank je wel

 2. Bedankt, nu heb ik weer intens veel zin om Gossip Girl opnieuw te gaan kijken. Scheelt weer dat ik ‘m nog niet 4x heb gezien, van begin tot eind. EN IK HEB HELEMAAL GEEN TIJD! Maar je artikel is een ware inspiratie; leuk dat je gewoon op die trap hebt gezeten!

 3. Ik ken Gossip Girl alleen van naam, de serie zelf nog nooit gezien. Maar het ziet er hoe dan ook heel leuk uit en ik weet hoe het is als je ergens bent en je herkent dingen uit de film/serie. Dat is ontzettend leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: