Capital Monday - Lifestyle & Mindset

From Amsterdam to New York with the XQISIT Powerbank

Leuk dat je weer even langs komt op mijn blog! Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn ervaringen met de XQISIT powerbank, die ik heb mogen ontvangen ter review. Bij een powerbank krijg ik altijd het gevoel dat je het onderweg of op reis moet gebruiken. Want thuis of op werk gebruik ik altijd mijn normale oplaadkabel, daarom maak ik eigenlijk maar weinig gebruik van dit soort apparaten. Dus hoe leuk was het dan om hem tijdens mijn reis naar New York uit te testen. Ben jij ook benieuwd of deze powerbank doet wat de fabrikanten op de verpakking beloven?Nice of you to come back to my blog again! Today I will tell you about my experiences with the XQISIT power bank, which I have received in exchange for a review. With a power bank, I always get the feeling that I need to use it when I’m on the road or on vacation. I always use my normal charging cable when I’m at home or work, that’s why I make very little use of this type of device. So it was fun to test him during my trip to New York! Are you wondering whether this power bank does what the manufacturers promise on the packaging?

XQISIT powerbank

Over de XQISIT powerbank

Deze USB powerbank batterij is ideaal om mee te nemen op reis vanwege zijn kleine en daardoor handzame formaat. Hij is voorzien van een hoge capaciteit van 5200 mAh – 3,7 V, een micro-USB input van 5 V -1 A en een USB uitgang van 5 V – 2.1 A. Hiernaast hebben ze dit apparaat uitgerust met LED lampjes zodat je ten aller tijden kunt zien hoe vaak (ze zeggen dat je 4x je toestel helemaal kunt opladen) je jouw telefoon nog op kunt laden. Je kunt de XQISIT powerbank kopen via Bol.com voor €42,06.

About the XQISIT power bank

This USB powerbank battery is perfect for taking with you on a trip, because of its small size and therefore convenient size. It has a high capacity of 5200 mAh – 3.7 V, a 5 V -1 A micro USB input and a 5 V – 2.1 A. USB output. In addition, they have this device equipped with LED lights so you can see how often you can charge your phone at any time (they say you can fully charge your device 4x). You can purchase the XQISIT power bank via Bol.com for € 42.06.

XQISIT powerbank

Mijn ervaring

Tijdens onze reis naar New York zijn we op de vertrek dag erg vroeg opgestaan. Tja, door het wachten ga je toch sneller op je telefoon kijken en is hij binnen de kortste keren leeg. Dus op het vliegveld ben ik al begonnen met het opladen van mijn smartphone zoals je hieronder kunt zien, hebben wij dit gedaan onder het genot van een broodje en een koffie van de Starbucks. Altijd een goed idee… toch?!

My experience

During our trip to New York we got up very early on the day of departure. By waiting and playing with your phone more often, you will see that the battery of your phone empties more faster. So at the airport I already had to start with charging my smartphone as you can see below, we did this while enjoying a lovely sandwich and a coffee from Starbucks. Always a good idea … right?!XQISIT powerbank

Eenmaal aangekomen in New York en een aantal dagen verder en een trip naar de Flatiron verder, was het weer tijd om onderweg mijn telefoon op te laden. Aangezien er iedere dag vele foto’s werden gemaakt, ging de batterij vrij snel leeg. Dit was uiteraard geen probleem voor dit fijne apparaat, ik kon immers nog 3x doen!

Once arrived in New York and a few days and a trip to the Flatiron later, it was time to charge my phone again along the way. Since many photographs were taken every day, the battery was released very quickly. This was obviously no problem for this nice device, I could recharge 3 more times!

XQISIT powerbankXQISIT powerbank

Mijn conclusie

Ik ben helemaal weg van deze powerbank, wat een superding! Daarnaast kan je jouw telefoon inderdaad 4x helemaal opladen zoals vermeld op de verpakking. Hij ging tijdens deze trip overal mee naar toe, zelfs in mijn kleinste handtasje was er wel een plekje vrij. Dit is naar mijn mening echt een aanrader voor iedereen.

My conclusion

I’m totally blown away by this powerbank, what an amazing device! In addition, you can charge your phone 4x completely as stated on the packaging. He went along everywhere during this trip, even in my smallest handbag there was a place where I could put it. This is, in my opinion, really recommended for all.

MAKEN JULLIE WEL EENS GEBRUIK VAN EEN POWERBANK EN HEB JE AL WELEENS GEHOORD VAN DE XQISIT POWERBANK?

DO YOU EVER USE A POWER BANK AND HAVE YOU HEARD OF THE XQISIT POWER BANK ALREADY?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een producten die ik ontvangen heb ter review.*
*This article contains products I received in exchange of a review. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Give more power to the people – Joss Stone
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

25 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
  • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: