Capital Monday

From Amsterdam to New York with the XQISIT Powerbank

Leuk dat je weer even langs komt op mijn blog! Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn ervaringen met de XQISIT powerbank, die ik heb mogen ontvangen ter review. Bij een powerbank krijg ik altijd het gevoel dat je het onderweg of op reis moet gebruiken. Want thuis of op werk gebruik ik altijd mijn normale oplaadkabel, daarom maak ik eigenlijk maar weinig gebruik van dit soort apparaten. Dus hoe leuk was het dan om hem tijdens mijn reis naar New York uit te testen. Ben jij ook benieuwd of deze powerbank doet wat de fabrikanten op de verpakking beloven?Nice of you to come back to my blog again! Today I will tell you about my experiences with the XQISIT power bank, which I have received in exchange for a review. With a power bank, I always get the feeling that I need to use it when I’m on the road or on vacation. I always use my normal charging cable when I’m at home or work, that’s why I make very little use of this type of device. So it was fun to test him during my trip to New York! Are you wondering whether this power bank does what the manufacturers promise on the packaging?

XQISIT powerbank

Over de XQISIT powerbank

Deze USB powerbank batterij is ideaal om mee te nemen op reis vanwege zijn kleine en daardoor handzame formaat. Hij is voorzien van een hoge capaciteit van 5200 mAh – 3,7 V, een micro-USB input van 5 V -1 A en een USB uitgang van 5 V – 2.1 A. Hiernaast hebben ze dit apparaat uitgerust met LED lampjes zodat je ten aller tijden kunt zien hoe vaak (ze zeggen dat je 4x je toestel helemaal kunt opladen) je jouw telefoon nog op kunt laden. Je kunt de XQISIT powerbank kopen via Bol.com voor €42,06.

About the XQISIT power bank

This USB powerbank battery is perfect for taking with you on a trip, because of its small size and therefore convenient size. It has a high capacity of 5200 mAh – 3.7 V, a 5 V -1 A micro USB input and a 5 V – 2.1 A. USB output. In addition, they have this device equipped with LED lights so you can see how often you can charge your phone at any time (they say you can fully charge your device 4x). You can purchase the XQISIT power bank via Bol.com for € 42.06.

XQISIT powerbank

Mijn ervaring

Tijdens onze reis naar New York zijn we op de vertrek dag erg vroeg opgestaan. Tja, door het wachten ga je toch sneller op je telefoon kijken en is hij binnen de kortste keren leeg. Dus op het vliegveld ben ik al begonnen met het opladen van mijn smartphone zoals je hieronder kunt zien, hebben wij dit gedaan onder het genot van een broodje en een koffie van de Starbucks. Altijd een goed idee… toch?!

My experience

During our trip to New York we got up very early on the day of departure. By waiting and playing with your phone more often, you will see that the battery of your phone empties more faster. So at the airport I already had to start with charging my smartphone as you can see below, we did this while enjoying a lovely sandwich and a coffee from Starbucks. Always a good idea … right?!XQISIT powerbank

Eenmaal aangekomen in New York en een aantal dagen verder en een trip naar de Flatiron verder, was het weer tijd om onderweg mijn telefoon op te laden. Aangezien er iedere dag vele foto’s werden gemaakt, ging de batterij vrij snel leeg. Dit was uiteraard geen probleem voor dit fijne apparaat, ik kon immers nog 3x doen!

Once arrived in New York and a few days and a trip to the Flatiron later, it was time to charge my phone again along the way. Since many photographs were taken every day, the battery was released very quickly. This was obviously no problem for this nice device, I could recharge 3 more times!

XQISIT powerbankXQISIT powerbank

Mijn conclusie

Ik ben helemaal weg van deze powerbank, wat een superding! Daarnaast kan je jouw telefoon inderdaad 4x helemaal opladen zoals vermeld op de verpakking. Hij ging tijdens deze trip overal mee naar toe, zelfs in mijn kleinste handtasje was er wel een plekje vrij. Dit is naar mijn mening echt een aanrader voor iedereen.

My conclusion

I’m totally blown away by this powerbank, what an amazing device! In addition, you can charge your phone 4x completely as stated on the packaging. He went along everywhere during this trip, even in my smallest handbag there was a place where I could put it. This is, in my opinion, really recommended for all.

MAKEN JULLIE WEL EENS GEBRUIK VAN EEN POWERBANK EN HEB JE AL WELEENS GEHOORD VAN DE XQISIT POWERBANK?

DO YOU EVER USE A POWER BANK AND HAVE YOU HEARD OF THE XQISIT POWER BANK ALREADY?

Love,
Chantal

*Dit artikel bevat een producten die ik ontvangen heb ter review.*
*This article contains products I received in exchange of a review. *

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Give more power to the people – Joss Stone
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

23 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Loving Life

 • 🌟New post🌟
How safe do we feel in the world today? This is a frequently asked question that I hear a lot. I’ve got some tips for you about safety measures at home.

Are you reading along? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #safety #measures #ipcamera #somfy #capitalmonday
 • 😀 Happy Sunday 😀 guys! I hope you can look back on a great week!
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest #nyc #NewYork #wanderlust
 • ☺️Grateful Friday!☺️ I found this beauty last Sunday when I was taking a walk in the forrest with my love @danielvanderzotte ❤️. Where are you extreemly grateful for at this moment?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest
 • 🗽Hotel Review🗽

Een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Het hotel Riu Plaza Time Square!

Lees je mee? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #hotelreview #newontheblog #newyork #nyc #wanderlust #travel
 • *Wil jij ook je dromen najagen?* Als kersverse onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen te verwezenlijken, jezelf te motiveren en geïnspireerd te blijven.

Ben jij een jonge dame tussen de 15 en de 24 jaar? Meld je dan GRATIS aan voor de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’! Zakenvrouw van het jaar 2017, Else Doets heeft als haar missie Jonge meiden te inspireren en te motiveren om hun professionele dromen na te jagen. Ze op deze academy bieden zelfs onderdak aan, aan dames die van ver komen. 
Herken jij jezelf? Check snel op de link in de bio en schrijf je nu in!

#ambition #womeninbusiness #creative #artsy #success #passion #dreams #happiness #believe #strength #mindset #wontstop #inspire #ambition #thinkbig #YoungLadiesAcademy #spon @young_lady_business_academy @onfluence 📸 @kevingeurts
 • ✨I’m changing my life on a lot of different aspects.✨ My mindset is one of them, I’m creating a more positive place with enough space to get inspired and to inspire every day. 
What inspires you the most?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #nyc #newyork #uppereastside
 • ❤️New Post❤️
Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Are you reading along? 
Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #purpuzplanner
 • 🙌🏻 Bring yourself to higher hights in life. 🙌🏻 That’s when you truly discover who you are and what you are able of doing. 🤗
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • Sick as hell but I'm so inspired! Thank you for everybody and all the places that inspire me. 😘
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

Bloggerslijst.nl
%d bloggers liken dit: