Capital Monday

Mr. Airplant took my breath away! | Review

Een paar weken geleden werd ik door Nikki van No Waste Design benaderd om een review te schrijven over een van haar producten. Aangezien we elkaar al eerder hebben ontmoet en ook de producten die ze verkoopt heb gezien, was ik hier gelijk enthousiast over. Want ik wilde toen al o zo graag die leuke airplant! Ze bleven me maar achtervolgen in mijn hoofd. Des te leuker om ze nu dan toch uit te mogen zoeken.Bij het uitpakken van het pakketje was ik echt zo blij als een kind. Ben jij nu ook zo benieuwd geworden naar dit trendy plantje? Lees dan maar snel verder.

Airplant - Capital Monday

Over de Airplant

Ik viel als een blok voor de airplant toen ik ze voor het eerst zag staan bij de stand van No Waste Design. Ze zijn zo uniek in hun vorm en het leuke is dat je ze ook op unieke wijze neer kunt zetten in huis. Alleen maar liefde voor dit plantje dus. Ze worden in het Nederlands ook wel ‘luchtplantjes’ genoemd, maar de officiële benaming van dit bijzondere en intrigerende plantje is Tillandsia. Zelf heb ik (als ik het goed heb) de Tillandsia Stricta. Eentje die vrij veel overhangende sprieten heeft.

Airplant - Capital Monday

De verzorging

De Tillandsia heeft voldoende zonlicht nodig, eigenlijk is het het om dit plantje bij het raam te plaatsen maar nooit in de volle zon. Ook heeft dit trendy stukje natuur lucht nodig, stop het daarom ook maar niet in een afgesloten ruimte. Hiernaast voelt de Tillandsia zich het fijnst tussen de 10 en de 30 graden. Geef ze hiernaast ook maar niet te veel water, 1x in de week flink nat sprayen is voldoende.

Inrichting

Mijn pronkstukjes staan op het dressoir naast de televisie, dan kan ik er goed naar kijken als ik op de bank zit. Ik heb al een aantal leuke reacties gekregen, vooral omdat de meeste dit nog nooit gezien hebben. Ook staan deze plantjes heel erg leuk in de badkamer. Net dat beetje groen wat meestal mist, omdat de meeste planten vaak niet goed tegen het badkamer klimaat kunnen. Eigenlijk is dit een echte musthave die negens in huis misstaat, ook erg leuk om cadeau te doen! Ik weet zeker dat dit stoere cadeau bij velen in de smaak zal vallen.

Airplant - Capital MondayOver No Waste Design

No Waste Design is een duurzame webshop met vooral hele hippe en unieke producten. Duurzaam hoeft echt helemaal niet stoffig of saai te zijn, dit heeft Nikki al dubbel en dwars bewezen! Ze verkopen van woonaccessoires tot modeartikelen en ze zijn stuk voor stuk Fairtrade, duurzaam en/of ambachtelijk gemaakt. Hoe ontzettend leuk is dat?!

No waste design - Capital Monday

Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met No Waste Design op het Feel Good en Shop Event. Deze dag was ook echt top!

March Recap - Capital Monday

KENDE JULLIE AL DE AIRPLANT OF NO WASTE DESIGN?

Veel liefs,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Only Love – Ben Howard
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

55 Responses

 1. Dit is voor het eerst dat ik zo’n zwevende plant zie.. Ik vind het wel leuk en hip! Jammer genoeg laat ik planten altijd doodgaan, maar zoals ik lees hoef ik hier niet zo veel onderhoud aan te plegen.

 2. Ik vind het apart dat deze planten hier zo ontiegelijk veel geld kosten. Ik heb 13 jaar in Suriname gewoond en daar groeien deze planten aan alle bomen en struiken. Het is zelfs zo dat je de planten daar moet verwijderen, anders wordt je boom/struik overwoekerd. Wel leuk om ze hier weer tegen te komen.
  Anja onlangs geplaatst…Aparte namen voor je huisdierMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

 • 📖 I'm a book loving creative, with a weakness dit selfhelp books. 📖 Can't wait to read this one. ☆ What are you reading at the moment? ☆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback #book #books #instaread #reading #selfhelp #lawofattraction @gabbybernstein
 • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄 📸 @kevingeurts
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
 • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
 • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
 • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ♦️Colour me red please!♦️Even in hard times, we stay prettig happy and focussed. *What are the main things you do to stay Happy?*
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 💜You are unique and special just the way you are!💜
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: