Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Are you ready to get inked (again)? | Tattoo inspiration

First of all, I never believed a thing they say about getting tattoo’d… That it could become addictive at some point. Boy o boy, those people were right though! My first one was a gift from my dad for my 16th birthday. Pretty bizarre I know, but I grew up among motorcycles and tattoo’d men. I decided at a very young age that I would get a piece inked when I grew up. It took me 12 years to collect these four that I have today. And know i’m thinking about getting another one. So I made a list with inspiration, trends and styles that I like the most, hopefully I will come up with the perfect idea this year.

Are you reading along?

Tattoo Inspiration - Capital Monday
Photo: Unsplash.comThe mandala

I really think that Mandalas are a piece of art on itself. Especially when they are put onto your skin by a true artist. All those fine, curly and feminine lines just truck me with their beauty. I know for sure, if I choose something like this that I would always be in love with it. Personally I would place these kind of tattoos on my forearm (inner side) or on my upper leg.

Mandala Tattoo Inspiration - Capital Monday
Photo: Pinterest.com

The graphic arrow

I’m a graphic designer by heart, so I love a well graphic designed piece of ink as well. The arrow for me particular stands for moving on and finding your own path in life. It’s a part of a compass and very symbolic for finding your way. I think it’s a contant reminder of knowing or discovering what you want to do during your time on earth. I think I would locate this one between (but then at the lower part) my breasts (google under breast tattoo). Or it will be the forearm again.

Graphic arrow Tattoo Inspiration - Capital Monday
Photo: Pinterest.com

Water colored 

Isn’t this type of ink a beauty? It’s pretty hard to find a artist who can pull this of perfectly. But hé! That’s why we have google and the ability to read some reviews and look at thousands of portfolios.  Those color palette’s are making me so cheerful, it fills me up with energy and inspiration. I think this piece would be at it’s best on a forearm, calf, just above the knee or on the upper back on the spine.

Tattoo with water color inspiration - Capital Monday
Photo: Pinterest.com

The minimalist 

O yes! One of my favorite. I’ve got so many ideas for minimalistic pieces already and the advantage is that you can put a lot of different small ones on your body. Without a soul knowing that you even have a tattoo. I would adore to have a little flamingo, heart, globe, bow, diamond of a petite arrow somewhere on my skin. My favorite places for small ink are on the inner side of my elbow, on the front of my shoulder, on my feet and on the side of my ribcage. Plenty of possibilities don’t you think?

Miniture tattoo inspiration - capital monday
Photo: Pinterest.com

Just a warning in advance… Make sure that you really know what you want when you decide to get one. Do research on a couple of different artist and shops. Take someone with you, certainly when you are getting a big one. Believe me, driving back home on your own isn’t the best idea in the world!Are you curious about the tattoos I already have? Well check out this post here to see three out of four

WHAT DO YOU THINK ABOUT GETTING INKED? IS IT SOMETHING THAT SUITS YOU OR NOT?
DO YOU HAVE ONE OR MULTIPLE?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Tattood Lady – Rory Gallagher
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

 

39 Responses

 1. Ik vind gekleurde tattoos heel mooi. Niet van die kleine zwarte vlekjes. Maar ik heb er nooit een laten zetten en daar ben ik nu wel blij om. Van die ,,mode,, tatoo s zijn echt vreselijk. Hoeveel meiden lopen nou niet rond met een herte gewei onderaan de rug. Of met een tribal band om de arm.
  Nancy onlangs geplaatst…GREEN BIKINI ZAFUL WISHLISTMy Profile

 2. Ziet er mooi uit zeg! Kunnen veel mensen inspiratie op doen zo! Ik durf het niet te laten zetten omdat ik bang ben op latere leeftijd spijt te krijgen, ik zal het zelf dus ook niet doen. Wel vind ik het mooi om te zien.

  • Persoonlijk vind ik het juist mooi als je op een latere leeftijd er op terug kijkt en de herinningen bij iedere tattoo weer terugkomen. Mijn opa (83) die heeft ook enkele tattoos, deze heeft hij opgedaan tijdens zijn tijd op de grote scheepvaart (holland-america lijn).

 3. Ik vind die mandala’s echt prachtig. Is misschien een trend, maar wel eentje waar je over 10 of zelfs 40 jaar geen spijt zal hebben. Dat denk ik wel van zo’n minimalistische tattoo. Nu zijn flamingo’s leuk, maar over een aantal jaar misschien gedateerd. Althans, dat is de overweging die ik zou maken. Maar je hebt me wel geïnspireerd. Ik wil namelijk heel graag een nieuwe tattoo (want ja, wat is het inderdaad verslavend!) en misschien laat ik eens een mandala voor me uittekenen door mijn zusje.. Dank je wel! En ik hoop dat je voor jezelf dit jaar nog bedenkt wat je wil 🙂
  Merel onlangs geplaatst…Sprookjeswonderland in Enkhuizen: een magisch dagje uitMy Profile

 4. Eigenlijk wil ik een verbod op dit soort berichten. Dan ga ik weer snuffelen, en voor je het weet heb ik er weer een tattoo bij. Ik hou van tattoos, en ben nog steeds blij met al mijn tattoos. Ik wil er nog wel een samen met mijn man.. dus leuk kerst cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: