Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Great service at the Avila Beach Hotel | Review

Hey guys, today I want to talk about my experience at the Avila Beach Hotel. I literally think, this was one the best hotel I’ve ever been to. Lovely interior, lovely staff, lovely location, so on and so on. Are you reading along for all of the details?

Avila Beach Hotel - Capital Monday

About Avila Beach Hotel

Around 1780 the original building of the hotel (only the main entrance and lobby) was built. In the late 1780’s towards the early 181o’s (wide time frame I know, I coudn’t something more specific) they placed a second octagonal building (Octagon) beside the main building by the sea.

From the beginning of the early 20th century the building found it’s purpose as a boarding school for boys, until 1920. That’s when they closed it down when the founder of this place died. 1929 was the year that the owner split up the building into different apartments, a couple years later in 1940 the new owner turned it into a private hospital.

Hotel Avila, opened it’s doors for the first time on February the 1th in 1949. Ten years later they opened the beach for public and renamed it the Avila Beach Hotel. After then, they kept expanding and improving het hotel with new wings and bars.

As you can see, this hotel has a very rich history. I fell in love with this hotel even more.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

Our Room

We has the Octagon Superior room with garden and sea view. They upgraded us by arrival from partial sea view to full sea view for free! SO SWEET, thank you guys. Our room was equipped with a large very comfortable bed, a bathroom with a shower and a gorgeous view from our balcony.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

Every day they putted some new Rituals products in the bathroom, so nice, we didn’t come short that’s for sure.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

Our lovely view! Behind the palm trees, you can see the sea. In real life you can see it much better, believe me. It’s a gorgeous and romantic view.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

The hotel

We fell in love with this hotel, the second we stept inside. Every inch of it is gorgeous, the staff members are very nice and helpful.

The first picture is an image of the lobby.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

This was one of the first things we saw we left the lobby, such a cute little square.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

When you walk past the square above, you can go to the beach imidiately and you will cross the Schooner bar. This is were we order a few lovely cocktails during our evening’s here.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

On the pier there was this great restaurant called the Blues Bar, we ate here on the first night we arrived. We had some amazing burgers that we could put together our selves and fries. On the other side of the pier there was another private beach that belonged to the hotel.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

They even have an infinity pool. It doesn’t really look like it on this picture. But when you are in the pool it looks like the sea is extended to it. Lovely spot to float around with a cocktail in your hand and just relax.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

This was the amazing view of the private beach and the Blues Bar from The Ocean Front Blues tower. They build this part of the hotel in 1995, from all of the rooms you can see the sea all around you. This could be a lovely place to stay for your honeymoon.

Avila Beach Hotel - Capital Monday

As you can see we adored every second of our stay here, if you want to stay at the hotel during your whole stay, that’s just fine. There are a lot of beautiful spots to spend your day. We are pretty adventurous so we decided to visit some cool sights as well. Are you curious about what we did beside relaxing at this resort? Take a look at out travel journals part 1 and part 2 right here.

WOULD YOU STAY AT THE AVILA BEACH HOTEL DURING YOUR STAY AT CURACAO? 

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Lust for life – Lana Del Rey & The Weeknd
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

30 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
  • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: