Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Sparkle with the PS… Prism Make-up by Primark | ReviewA couple of weeks ago I received a press package filled with goodies from the PS… Prism Make-up collection by Primark. So cool, it felt like my birthday! The glitter was everywhere to be found. I think Primark out did itself with the gorgeous looking products. Do you want to see what I received from the collection? Well, read along then…! Don’t mind all of the pink, I went a little bit overboard.

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

PS… Prism Eye Make-up

Let’s get started with the Eye Make-up shall we? I’m really in love with the PS… Prism Holographic Eyeshadow palette! The first color from the right turns a whole lot more pink than you will think by looking at it. Amazing, the other light colors are more what you see is what you get. And the dark color is really one of my favorites, it pops out on your face. The first time I tried it, it was quite heavy. So caution is advices, don’t put to much product on your brush. All of the colors contain a lot of glitter. I love it!

On the other hand, I don’t like the PS… Sparkle Eyes Glitter Liquid Liner that much. The blue color doesn’t stand out as much as I like to. Also it’s a little bit seethrough. The package Looks nice though, but this product is a NAY for me.

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

PS… Lipglosses

The PS… Silver Ice Holographic Lip Gloss and the PS… Candy Floss Pink Shimmer Lip Gloss are perfect for every moment of the day, any day. The Silver Ice is just a transparant gloss without any color in it. Amazing for when you have a heavy eye look. The Candy Floss Pink has a more Pinkish tone and I would wear this one with a simple eye liner and mascara kind of look.

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

PS… Pixie Kisses Holographic Lipstick

This lipstick has a very rich color with a lot of shimmer in it. Lovely to wearing to a party when you want te stand out. Althought I love this color, I woudn’t wear it on a daily basis.

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

PS…. Highlighters

OMG I’m obsessed with the PS… Halographic Highlighter Stick, this product is perfection! I applied it underneath my pressed powder, otherwise the stick would be smudged with another product. It was visible all day long and more intens than other highlighters that I have.

I love the name Mermaid Glow, but the product itself was a little bit to out there for me. Or I just applied to much, That’s the other posibility. It Looks so pretty, I really want it to look good on my face as well. Maybe I should give it another try!

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

PS… Face & Hair glitter

The glitter hair gel reminds me of when I was a little girl. I was always walking around with sparkles in my hair.

I’m going to be completely honest or maybe a little cras even, but I don’t like these products. I think they could be fun during a party or ‘Carnaval’. They are a little bit to much and Because of my eczema I don’t want to glue glitters on to my face you know. The chance of making it worse, is keeping me from trying it. Yes it’s a personal thing.

Prism Make-up by Primark - Capital Monday

As you can see, my opinion about this make-up collection is 50/50. I adore some products and I also dislike a couple of them. I’m curious about what you think.

WHICH OF THESE PRODUCTS WOULD YOU LIKE TO TRY? 

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Swish Swish – Katy Perry & Nicki Minaj
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

33 Responses

 1. Dat ziet er een erg vrolijke collectie uit zeg! Ikzelf ben wel echt geen fan van Primark. Ik testte de makeup eens in de winkel en was toen helemaal geen fan. Al ziet die ene highlighter er wel supermooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: