Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Behold… my vacay essentials (and maybe yours too)!

After a great trip to Curaçao, I would like to share with you the things that I carried around at all times. You can also call them my vacay essentials! These products are all in order to avoid dehydration, sunburn, stress but also so protect your stuff. Just to be short… everything we need to have a careless vacation, right?

Vacay Essentials - Capital Monday

URTEKRAM Coconut Hand Cream & Roll On Cream Deo

Just before my vacation I received a little package with two lovely Urtekram products in it, from their Coconut line. So I decided to test these products on bounty island destination.

Urtekram is Scandinavia’s largest organic wholesaler. They market organic foods in the categories processed food and frozen food, certified organic care products as well as products intended for people with allergies, including lactose and gluten free products.

The Coconut Hand Cream with organic virgin coconut oil, hyaluronic acid and hexapeptides helps to optimize normal skin and nails. After a couple of times using it, I noticed that my hands were very soft, moisturized and the skin didn’t show any dry lines. So amazing, because I alway have dry hands. This is definitely a keeper!

Vacay Essentials Urtekram - Capital Monday

The Coconut Cream Deodorant also contains the organic virgin coconut oil and hyaluonic acid, just like the Hand Cream. This product naturally deodorize and at the same time nourish and moisturize normal skin. I really fell in love with this product. It feels very nice on the skin and it doesn’t sting for a little bit.

Vacay Essentials Urtekram - Capital Monday

My new iPhone Case by hoesjemaken.nl

I had the chance to design my own personal iPhone 6 case (iPhone 6 hoesjes ontwerpen). So I decided to make my own Capital Monday case. It came out so perfect, some people even ask me what kind of brand Capital Monday is (boosts my ego though!). Do you also want to design your own phone case (telefoonhoesje maken)? Well that possible, click on the link before and it will guide you to the right place.

Vacay Essentials hoesjemaken.nl - Capital Monday

Sunscreen by Drs. Leenarts and Kruidvat

I only use the Drs. Leenarts Suncare on my face, because they only sell small sizes here at the drug stores. It’s perfect for a sensitive and allergic skin, that means that I can use it safely with my eczema. This product is very soft and gentle without leaving a white haze over your skin. During our holiday I didn’t get a sunburn while I was using this. So it’s a true recommendation!

The brand was new for me aswell, I came across it by accident because I was looking for a sunscreen product just for my face. The color pop right out of the shelves.

Vacay Essentials - Capital Monday

The Kruidvat Solait Summer Bronze is a great product, but i’ve got a feeling that the SPF is lower than the package says! So be careful and use it more often. With this said, I think it is still a good product that isn’t to greasy.

Vacay Essentials - Capital Monday

A good book – One of the real vacay essentials!

If I’m honest, in daily life I’am not a big reader. But when I start it’s almost impossible to stop. A very nice and different way for me to relax during my holiday. It relaxes my mind in some way. This time I took ‘Mooie meisjes/Pretty girls’ from Karin Slaughter with me. If you a big fan of crime and thrillers the may be a book for you.

Vacay Essentials - Capital Monday

WHICH OF THESE VACAY ESSENTIALS WOULD YOU TAKE WITH YOU ON A TRIP?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Holiday  in Spain – The counting Crows
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

38 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

  • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
  • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
  • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
  • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
  • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast  #potd #discoverunder10k #grlpwr
  • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
  • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: