Capital Monday - Lifestyle & Mindset

June: From the Dutch coast to the Caribbean beach

Hé you, thanks for dropping by! Today I’m back with my recap of the month… June. It’s been a very busy period and it felt like a half year has flown by. With all my vacations and outings, you can say that I had one of the greatest months this year for so far. While the Dutch summer keeps us waiting, I have a some sunny photo’s to cheer up your day a little bit. I hope you enjoy this post as much as I did writing it.

June Recap - Capital Monday

The beach of Scheveningen

In the first weekend Madelon and I went to the beach of Scheveningen. We spend our day relaxing at beach clubs, trolling across the boulevard and we also went shopping. The weather was a lot better that the weather forecasts predicted, we were so lucky that day. Unluckily we forgot to pack some sunscreen that day, so we had some bad sunburn on our legs at the end. Not a good example I know! We ended our perfect day with a lovely sushi dinner at Sumo.

June Recap - Capital Monday

The Belgian Ardennes

We spend 4 great days at the Belgian Ardennes with my family-in-law and we also celebrated the 35 years of marriage of my parents-in-law. This many years is almost a unique thing now a days, I think we all can make a example out of this. If you are thinking of visiting the Ardennes yourself, I’ve got some great tips for you! Take a look at my previous post about the must do’s around here.

Belgian Ardennes - Capital Monday

Hair Fashion Night

On the 15th of June I was invited by Wendy to come to the Hair Fashion Night at the Novelli kappers in Utrecht. This event was hosted by her in collaboration with L’Oréal Professionnel and Novelli Kappers. At this special evening you could enjoy the latest hair trends, drinks, bites, goodie bags and a lot of fashion. I had an amazing time with fellow bloggers and friends, a perfect night our if you ask me. What do you think of my amazing hair do?

June Recap - Capital Monday

My last day at work / Goodbye lunch

After more that 6,5 years working as a Marketeer and Desktop Publisher, I said farewell to my first job and company I’ve ever worked for. To end this long time, I had a very nice farewell lunch with a few of my dearest colleagues. We went to the Bagels & Beans in Gouda for some lovely juices and bagels. They have spoiled me rotten with so many sweet gifts. Thanks you guys so much!

The reason I left?
I was offered a new job, more focused on what I really want to do. That’s that I would love to expand my online skills as a Marketeer and grow with my blog and social media channels. Within my new job all of these thing would be more prior in combination with DTP tasks on a daily basis. If you want to keep doing your job with pasion, you have to make some hard decisions from time to time. But I’m still glad I made this choice.

Our trip to Curaçao

In the last half of June, Daniël (my boyfriend) and I went on this amazing trip to Curaçao. One of the islands belonging to the Dutch Antilles. It was great to realize that we were in the Caribbean. I feel so grateful for this trip, it was an amazing adventure. We did a lot of cool stuff during our stay, but that’s something I’m going to keep for myself a little longer. There will be a travel journal coming up very soon. So stay tuned and I will show you the most amazing places and things to do.

June Recap - Capital Monday

DO YOU HAVE ANY VACATION PLANS? WHEN YES, WHERE ARE YOU GOING?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Who Says – John Mayer
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

28 Responses

 1. Wat een drukke maand heb jij gehad! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! En ik kan niet wachten om over Curaçao te lezen. En ik ben zo jaloers op die eerste foto. 🙂 Ik kan helaas de komende jaren niet op vakantie, maar daarna ga ik het dubbel en dwars inhalen! Ik denk Costa Rica of zo… In ieder geval iets waar ik veilig in mijn uppie naar toe kan.
  Sandra onlangs geplaatst…Turkse pizza op Libanees brood à la SandraMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: