Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Do your own brows with Tweezerman and Solligne Instant Colour!

I love the warm weather, but not the way my make-up looks at the end of the day. With the lovely products of Tweezerman and Solligne Instant Colour you will look amazing through the whole day!

Let me tell you what I think about these products.

Brow products - Capital Monday

Tweezerman

I’ve got the ‘award winning’ Pink Slant Tweezer. This one is famous for it’s precision, with a perfectly aligned tips for expert brow shaping. The Slant Tweezer grabs every hair, every time… Unbelievable but true! I discovered it myself.
€ 26,95 (Douglas.nl)

‘Tweezerman has been recognized in the beauty industry for over 35 years for setting the highest standards of quality, reliability, innovation and service with every beauty tool sold.’

Tweezerman - Capital Monday

Solligne Instant Colour

The Solligne Instant Colour doesn’t contain hydrogen peroxide and it is simple and perfectly safe for to apply at home. Within 3 minutes you will have the perfect long-lasting colour on the brows that will last for 2-3 weeks.

It’s really that simple, but look out with touching surrounding area’s and your fingertips. When the substance comes in contact with your skin, that spot will turn that same color in just an instance! Yes… I’m a little bit clumsy, my fingertips where brown for a couple of days.

Solligne brown - Capital Monday

I’ve also tried the black version on my lashes but that wasn’t a succes. The color didn’t take, unfortunately.

Solligne black - Capital Monday

Before and after

Well obviously this photo was taken before the treatment or any make-up at all.

Before brows - Capital Monday

The photo below is the end result. A little bit to dark for me at first sight, but one or two day’s later the color was perfect! That was because of the skin underneath my brows actually. They came in contact with de substance and took on the color as well. So I’m going to say it again, be careful with the surrounding skin.

After brows - Capital Monday

Can’t wait to go on my vacation and realize that I don’t have to do my brows!
YES FREEDOM!

WHAT KIND OF BROW PRODUCTS DO YOU USE? ANY TIPS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Make over – Christina Aguilera
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

28 Responses

 1. Dit merk ken ik nog niet. Vind het ook wel erg donker bij je moet ik zeggen. Maakt je gezicht wat streng. Zelf gebruik ik wimper en wenkbrauw verf van beautylash, zit geen troep toegevoegd en dat scheelt voor mij heel erg want bij andere merken krijg ik meestal uitslag of een geïrriteerde huid

 2. Ik ga meestal naar de Turkse kapper en daar doen ze mijn wenkbrauwen met een touwtje. En dan laat ik het daar ook meteen verven.

  Tweezerman lijkt me heel handig. Maar dan moet je zelf wel iets kunnen. En zelf ben ik helaas niet zo goed in het epileren van mijn wenkbrauwen.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Love Actually: deel 2!My Profile

 3. Die tweezerman heb ik ook, maar dan in het paars. Vind hem echt geweldig. Ik vind die eyebrow verf etc altijd maar beetje eng. Vind deze kleur je erg streng staan, maar volgens mij vervaagt de kleur na een aantal dagen toch? Ik kleur toch het liefste bij met mijn vertrouwde potloodje. Bij een foutje (want ik ben echt onhandig) kan ik het lekker weghalen en opnieuw beginnen.
  Jill onlangs geplaatst…Weekoverzicht #10My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: