Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Hair care routine with Kruidvat Professional, Syoss and Colab

A good hair care routine is a must, especially when you are a hair dyer like me. Well normally I only get highlights done, but the last time i went all the way. Hmm… maybe not the best idea. Today I’m going to show you my hair care routine. One note in advance, I’m not a professional so I’m only doing what feels right to me.

Kruidvat Professional - Capital Monday

Davines Natural Tech Renewing Shampoo

This shampoo helps to improve the health of you hair and scalp. It also preserves long lasting natural beauty. Just what I need after a very intensive hair dye session!
€ 11,95

Syoss Repair Therapy conditioner

The professional formula from this conditioner contains caring ingredients that provide intensive recovery for strong, healthy and salon-brilliant hair. Sounds good right?! I’m familiar with the products of Syoss and they do the trick for me time after time. So I didn’t had to think that long to start using one of their products again.
€ 4,99

NaturalTech Syoss - Capital Monday

Glisskur Total Repair detangler spray

After a intensive nurturing shower session I continue to taking good care of my hair by using this detangled spray. This causes that I can easy comb my hair when it’s dry. Step 1: spray it on wet hair  Step 2: let your hair dry by the wind  Step 3: Comb your hair when it’s completely dry.
€ 4,49

Andrélon Go for texture definition spray (Pink Collection)

This spray makes your hair look like you’ve been to the beach the whole day! It creates a warpy texture and airy volume throughout the hair. I spray it in as soon as my hair is fully dry. It really works, my hair will look voluminous the whole day!
€ 4,99

Andrelon Glisskur - Capital Monday

Colab Dry Shampoo

I’ve never heard of this brand before, but it caught my eye when I was at the drugstore. I fell in love with the packaging right away! This is a ideal solution for when you’ve got a little greasy feeling to your hair and you don’t want to wash it already. This dry shampoo absorbs the fat from your hair without leaving white remains. Besides this fact, the fragrance Paradise smell very nice as well.
€ 4,99

Colab - Capital Monday

Kruidvat Professional Rotating Volume

I was asked to try this warm air brush, so I did it with all of my love! Let me be honest, I’m not very good with these kind of products. But I’ve got to say that after a couple of tries it becomes a lot better. Practice definitely makes perfect in this case.

The first couple of times I thought my hair would get stuck into the rotating brush. Luckily there is always an option of unwinding the brush. After usage my hair feels very soft and looks nice and polished. In my case almost like beauty pageant hair, but than the short version and without the big wavy look.

This brush comes with two different brushes and two different options. I think it would be ideal if they made the smaller brush even more smaller. Just for the girls with shorter hair like myself.
€ 24,99

Kruidvat Professional - Capital Monday

WHICH PRODUCTS DO YOU USE AND DO YOU’VE GOT ANY TIPS?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.


You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

34 Responses

 1. Ik gebruik altijd de aussie volume lijn + Jean paul myne blueberry mask om mijn blonde punten ook daadwerkelijk blond en assig te houden en dat ze niet geel worden. Droogshampoo’ zijn hier geen succes. Verzwaren mijn dunne haar. als conditioner gebruik ik moroccan oil conditioner en van hetzelfde ook een speciale olie die meteen heat protection biedt. en om een mooie krul te krijgen de 5-in-1 curler van ogé exclusive.

 2. De producten van Gliss Kur vind ik ook erg fijn! Ik ben wel benieuwd naar een foto van je haar (voor en na). Die borstels heb ik ook altijd willen hebben, maar geen idee wat dit zou kunnen opleveren..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: