Capital Monday - Lifestyle & Mindset

Let memories last for ever! | Fotofabriek.nl

Hé jij daar! Leuk dat je er bent. Vandaag ga ik je vertellen over mijn nieuwe fotoboek die ik mocht samenstellen via Fotofabriek.nl. Dit kwam zeker als geroepen en ik ben ontzettend blij met het eind resultaat!

Parijs 2011

In 2011 ben ik samen met mijn vriend een aantal dagen in Parijs geweest. Ja… ik weet het, totaal niet recent en bijna niet meer relevant. Desalniettemin hebben wij toen veel leuke foto’s gemaakt en daarna ons best gedaan om de herinneringen zo goed mogelijk te bewaren. Helaas hebben wij dit toen nog op de ouderwetse manier gedaan. Je weet wel… foto’s laten afdrukken en zelf in een PLAKBOEK plakken. Pff wat een tijdrovende klus was dat zeg! Dit was achteraf ook geen groot succes, na uren strijd met de fotolijm (niet eens zo heel veel by the way), zijn de foto’s gaan bobbelen en kromtrekken. Een grote HORRORSHOW! Dus je snapt wel, dat is erg blij was toen ik de kans kreeg om een nieuwe te maken. Dit keer gelukkig wel digitaal.

Hier zie je een paar foto’s waar helaas geen eer meer aan te behalen was. Doodzonde, vinden jullie ook niet?

Louvre - Capital Monday Moulin Rouge - Capital Monday

Hoe maak je een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Naast fotoboeken in verschillende soorten en maken kan je hier ook andere foto producten maken en bestellen zoals; agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders. Erg leuk, ook al zeg ik het zelf.

Maar hoe maak je nu zo’n gaaf fotoboek?
Stap 1: Ga naar Fotofabriek.nl en kies het product uit wat je graag wilt gaan maken.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 2: Download vervolgens de gratis software waarmee jij je fotoboek kan maken.

Stap 3: Na het downloaden van de software is het de bedoeling dat je het gaat installeren. Dit gebeurt nadat je dubbel hebt geklikt op het icoontje. Volg bij het geopende venster de stappen en dan kan er eigenlijk niets meer mis gaan.

Stap 4: Open na installatie het programma, kies het product wat je wilt maken en upload je foto’s.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 5: Als je klaar bent met alle foto’s en het boek is naar je zin, hoef je vervolgens alleen op de knop ‘Bestel product’ (rechtsboven) te klikken, volg de stappen en klaar is Kees!

Stap 6: Geniet van je eigen gemaakte fotoboek. Na ongeveer 3 werkdagen heb je hem thuis op de mat.

Naar mijn idee kan het niet makkelijker. Daarom zou ik ook niet snel meer kiezen voor een ander bedrijf om mijn fotoboeken te laten maken. De prijzen vind ik erg meevallen in vergelijking met andere. Dus ook erg fijn voor de portemonnee.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

WELKE HERINNERINGEN ZOU JIJ GRAAG VAST WILLEN LEGGEN?

Liefs,
Chantal

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Volg mij op InstagramFacebookTwitterBloglovin en Pinterest om op de hoogte te blijven.

Picture in a frame – Beth Hart
Volg ook de Capital Monday playlist op Spotify.

35 Responses

 1. Heel gaaf! Ik heb nog steeds in mijn hoofd om van mijn 3 kids van elk jaar van hun leven een fotoboek te maken. Maar inmiddels is dat een flinke klus die mij te wachten staat aangezien ze al 12, 11 en 6 zijn. hahaha.
  Misschien gewoon maar eens beginnen. Als het zo makkelijk gaat is het waarschijnlijk toch niet zo’n hels karwei.
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #39My Profile

 2. Oh dit soort dingen stel ik altijd uit, maar als ik het eenmaal af heb ben ik altijd zo blij dat ik het gedaan heb! Zo moet ik stiekem dus nog steeds een fotoboek van onze bruiloft maken..

 3. Zoo zuur als je veel tijd hebt gestopt in het maken van foto’s, ze af laten drukken, ze vast plakken en dat ze daarna inderdaad omkrullen etc. Wat een goed idee van je fotoboek. Ik ga dit zeker onthouden! Je hebt me op ideeën gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: