Capital Monday

Let memories last for ever! | Fotofabriek.nl

Hé jij daar! Leuk dat je er bent. Vandaag ga ik je vertellen over mijn nieuwe fotoboek die ik mocht samenstellen via Fotofabriek.nl. Dit kwam zeker als geroepen en ik ben ontzettend blij met het eind resultaat!

Parijs 2011

In 2011 ben ik samen met mijn vriend een aantal dagen in Parijs geweest. Ja… ik weet het, totaal niet recent en bijna niet meer relevant. Desalniettemin hebben wij toen veel leuke foto’s gemaakt en daarna ons best gedaan om de herinneringen zo goed mogelijk te bewaren. Helaas hebben wij dit toen nog op de ouderwetse manier gedaan. Je weet wel… foto’s laten afdrukken en zelf in een PLAKBOEK plakken. Pff wat een tijdrovende klus was dat zeg! Dit was achteraf ook geen groot succes, na uren strijd met de fotolijm (niet eens zo heel veel by the way), zijn de foto’s gaan bobbelen en kromtrekken. Een grote HORRORSHOW! Dus je snapt wel, dat is erg blij was toen ik de kans kreeg om een nieuwe te maken. Dit keer gelukkig wel digitaal.

Hier zie je een paar foto’s waar helaas geen eer meer aan te behalen was. Doodzonde, vinden jullie ook niet?

Louvre - Capital Monday Moulin Rouge - Capital Monday

Hoe maak je een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Naast fotoboeken in verschillende soorten en maken kan je hier ook andere foto producten maken en bestellen zoals; agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders. Erg leuk, ook al zeg ik het zelf.

Maar hoe maak je nu zo’n gaaf fotoboek?
Stap 1: Ga naar Fotofabriek.nl en kies het product uit wat je graag wilt gaan maken.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 2: Download vervolgens de gratis software waarmee jij je fotoboek kan maken.

Stap 3: Na het downloaden van de software is het de bedoeling dat je het gaat installeren. Dit gebeurt nadat je dubbel hebt geklikt op het icoontje. Volg bij het geopende venster de stappen en dan kan er eigenlijk niets meer mis gaan.

Stap 4: Open na installatie het programma, kies het product wat je wilt maken en upload je foto’s.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 5: Als je klaar bent met alle foto’s en het boek is naar je zin, hoef je vervolgens alleen op de knop ‘Bestel product’ (rechtsboven) te klikken, volg de stappen en klaar is Kees!

Stap 6: Geniet van je eigen gemaakte fotoboek. Na ongeveer 3 werkdagen heb je hem thuis op de mat.

Naar mijn idee kan het niet makkelijker. Daarom zou ik ook niet snel meer kiezen voor een ander bedrijf om mijn fotoboeken te laten maken. De prijzen vind ik erg meevallen in vergelijking met andere. Dus ook erg fijn voor de portemonnee.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

WELKE HERINNERINGEN ZOU JIJ GRAAG VAST WILLEN LEGGEN?

Liefs,
Chantal

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Volg mij op InstagramFacebookTwitterBloglovin en Pinterest om op de hoogte te blijven.

Picture in a frame – Beth Hart
Volg ook de Capital Monday playlist op Spotify.

35 Responses

 1. Heel gaaf! Ik heb nog steeds in mijn hoofd om van mijn 3 kids van elk jaar van hun leven een fotoboek te maken. Maar inmiddels is dat een flinke klus die mij te wachten staat aangezien ze al 12, 11 en 6 zijn. hahaha.
  Misschien gewoon maar eens beginnen. Als het zo makkelijk gaat is het waarschijnlijk toch niet zo’n hels karwei.
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #39My Profile

 2. Oh dit soort dingen stel ik altijd uit, maar als ik het eenmaal af heb ben ik altijd zo blij dat ik het gedaan heb! Zo moet ik stiekem dus nog steeds een fotoboek van onze bruiloft maken..

 3. Zoo zuur als je veel tijd hebt gestopt in het maken van foto’s, ze af laten drukken, ze vast plakken en dat ze daarna inderdaad omkrullen etc. Wat een goed idee van je fotoboek. Ik ga dit zeker onthouden! Je hebt me op ideeën gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

 • 🏋️‍♀️Outdoor work-outs aren't really my thing.🏋️‍♀️ But this one felt great and my muscles felt soar for days. Are you an indoor or a outdoor type?

Remember a fit body stimulates a happy mind!♥️ 📸@amarantemulder
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 💥New post💥
Shop the most amazing items nu Nike or other great brands with a lot of extra DISCOUNT! Curious? Go check out my latest blogpost. Link in bio. 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followbacknow #spon
 • 📖 I'm a book loving creative, with a weakness dit selfhelp books. 📖 Can't wait to read this one. ☆ What are you reading at the moment? ☆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback #book #books #instaread #reading #selfhelp #lawofattraction @gabbybernstein
 • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄 📸 @kevingeurts
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
 • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
 • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
 • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: