Capital Monday

Let memories last for ever! | Fotofabriek.nl

Hé jij daar! Leuk dat je er bent. Vandaag ga ik je vertellen over mijn nieuwe fotoboek die ik mocht samenstellen via Fotofabriek.nl. Dit kwam zeker als geroepen en ik ben ontzettend blij met het eind resultaat!

Parijs 2011

In 2011 ben ik samen met mijn vriend een aantal dagen in Parijs geweest. Ja… ik weet het, totaal niet recent en bijna niet meer relevant. Desalniettemin hebben wij toen veel leuke foto’s gemaakt en daarna ons best gedaan om de herinneringen zo goed mogelijk te bewaren. Helaas hebben wij dit toen nog op de ouderwetse manier gedaan. Je weet wel… foto’s laten afdrukken en zelf in een PLAKBOEK plakken. Pff wat een tijdrovende klus was dat zeg! Dit was achteraf ook geen groot succes, na uren strijd met de fotolijm (niet eens zo heel veel by the way), zijn de foto’s gaan bobbelen en kromtrekken. Een grote HORRORSHOW! Dus je snapt wel, dat is erg blij was toen ik de kans kreeg om een nieuwe te maken. Dit keer gelukkig wel digitaal.

Hier zie je een paar foto’s waar helaas geen eer meer aan te behalen was. Doodzonde, vinden jullie ook niet?

Louvre - Capital Monday Moulin Rouge - Capital Monday

Hoe maak je een fotoboek op Fotofabriek.nl?

Naast fotoboeken in verschillende soorten en maken kan je hier ook andere foto producten maken en bestellen zoals; agenda’s, telefoonhoesjes, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders. Erg leuk, ook al zeg ik het zelf.

Maar hoe maak je nu zo’n gaaf fotoboek?
Stap 1: Ga naar Fotofabriek.nl en kies het product uit wat je graag wilt gaan maken.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 2: Download vervolgens de gratis software waarmee jij je fotoboek kan maken.

Stap 3: Na het downloaden van de software is het de bedoeling dat je het gaat installeren. Dit gebeurt nadat je dubbel hebt geklikt op het icoontje. Volg bij het geopende venster de stappen en dan kan er eigenlijk niets meer mis gaan.

Stap 4: Open na installatie het programma, kies het product wat je wilt maken en upload je foto’s.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

Stap 5: Als je klaar bent met alle foto’s en het boek is naar je zin, hoef je vervolgens alleen op de knop ‘Bestel product’ (rechtsboven) te klikken, volg de stappen en klaar is Kees!

Stap 6: Geniet van je eigen gemaakte fotoboek. Na ongeveer 3 werkdagen heb je hem thuis op de mat.

Naar mijn idee kan het niet makkelijker. Daarom zou ik ook niet snel meer kiezen voor een ander bedrijf om mijn fotoboeken te laten maken. De prijzen vind ik erg meevallen in vergelijking met andere. Dus ook erg fijn voor de portemonnee.

Fotofabriek.nl - Capital Monday

WELKE HERINNERINGEN ZOU JIJ GRAAG VAST WILLEN LEGGEN?

Liefs,
Chantal

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Volg mij op InstagramFacebookTwitterBloglovin en Pinterest om op de hoogte te blijven.

Picture in a frame – Beth Hart
Volg ook de Capital Monday playlist op Spotify.

35 Responses

 1. Heel gaaf! Ik heb nog steeds in mijn hoofd om van mijn 3 kids van elk jaar van hun leven een fotoboek te maken. Maar inmiddels is dat een flinke klus die mij te wachten staat aangezien ze al 12, 11 en 6 zijn. hahaha.
  Misschien gewoon maar eens beginnen. Als het zo makkelijk gaat is het waarschijnlijk toch niet zo’n hels karwei.
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #39My Profile

 2. Oh dit soort dingen stel ik altijd uit, maar als ik het eenmaal af heb ben ik altijd zo blij dat ik het gedaan heb! Zo moet ik stiekem dus nog steeds een fotoboek van onze bruiloft maken..

 3. Zoo zuur als je veel tijd hebt gestopt in het maken van foto’s, ze af laten drukken, ze vast plakken en dat ze daarna inderdaad omkrullen etc. Wat een goed idee van je fotoboek. Ik ga dit zeker onthouden! Je hebt me op ideeën gebracht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Loving Life

 • 🌟New post🌟
How safe do we feel in the world today? This is a frequently asked question that I hear a lot. I’ve got some tips for you about safety measures at home.

Are you reading along? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #safety #measures #ipcamera #somfy #capitalmonday
 • 😀 Happy Sunday 😀 guys! I hope you can look back on a great week!
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest #nyc #NewYork #wanderlust
 • ☺️Grateful Friday!☺️ I found this beauty last Sunday when I was taking a walk in the forrest with my love @danielvanderzotte ❤️. Where are you extreemly grateful for at this moment?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest
 • 🗽Hotel Review🗽

Een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Het hotel Riu Plaza Time Square!

Lees je mee? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #hotelreview #newontheblog #newyork #nyc #wanderlust #travel
 • *Wil jij ook je dromen najagen?* Als kersverse onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen te verwezenlijken, jezelf te motiveren en geïnspireerd te blijven.

Ben jij een jonge dame tussen de 15 en de 24 jaar? Meld je dan GRATIS aan voor de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’! Zakenvrouw van het jaar 2017, Else Doets heeft als haar missie Jonge meiden te inspireren en te motiveren om hun professionele dromen na te jagen. Ze op deze academy bieden zelfs onderdak aan, aan dames die van ver komen. 
Herken jij jezelf? Check snel op de link in de bio en schrijf je nu in!

#ambition #womeninbusiness #creative #artsy #success #passion #dreams #happiness #believe #strength #mindset #wontstop #inspire #ambition #thinkbig #YoungLadiesAcademy #spon @young_lady_business_academy @onfluence 📸 @kevingeurts
 • ✨I’m changing my life on a lot of different aspects.✨ My mindset is one of them, I’m creating a more positive place with enough space to get inspired and to inspire every day. 
What inspires you the most?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #nyc #newyork #uppereastside
 • ❤️New Post❤️
Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Are you reading along? 
Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #purpuzplanner
 • 🙌🏻 Bring yourself to higher hights in life. 🙌🏻 That’s when you truly discover who you are and what you are able of doing. 🤗
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • Sick as hell but I'm so inspired! Thank you for everybody and all the places that inspire me. 😘
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

Bloggerslijst.nl
%d bloggers liken dit: