Capital Monday

Statement items all over! – Opeenstokje.com

Hee, daar ben ik weer! Vandaag wil ik jullie vertellen over Opeenstokje.com, een webshop gevuld met de leukste en mooiste statement items. Deze webshop heb ik ontdekt tijdens het Feel Good & Shop Event een paar weken geleden. Graag laat ik jullie weten waar ze voor staan en welke items ik daar heb gekocht! Of course… ik kon het weer niet laten.

Op een stokje - Capital Monday

Over Opeenstokje.com

Bij Opeenstokje.com vind je bijzondere items met een boodschap. Zij geloven dat iets kleins iets groots te weeg kan brengen. Hier kan je terecht voor de gaafste posters, mokken, inspirerende en bemoedigende kaarten maar ook de leukste linnen tassen. Alles om je huis meer als een thuis te laten voelen! Veel producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit, zo kan je ze lekker matchen met de items die je al in huis hebt. Helemaal perfect dus.

Op een stokje - Capital MondayOp een stokje - Capital Monday

Mijn fav’s

Tijdens mijn ontmoeting met Opeenstokje.com ben ik helemaal verliefd geworden op het gave ‘What the fox?!’ tasje en de bijbehorende mok. Is was gelijk weg van de tekst in combinatie met de illustratie. Het roept bij mij gelijk een rebels gevoel op, waar ik zo van houd.

Zoals sommige van jullie al weten heb ik een mokken tik en ben ik ontzettend gevoelig voor bekers en mokken met leuke prints en teksten. Ik merk dat mijn liefde voor linnen tasjes ook begint te groeien, daar heb ik er inmiddels ook al een paar van verzameld.

Op een stokje - Capital MondayOp een stokje - Capital Monday

Mijn ultieme gevoel van huiselijkheid is lekker op de bank kruipen met de kat op schoot en een goed gevulde mok met thee. Onder het genot van een van mijn favoriete series. Who’s with me?

Op een stokje - Capital Monday

WAT VIND JIJ VAN OPEENSTOKJE.COM?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

The Fox (what does the fox say) – Ylvis
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

32 Responses

 1. Wat een superleuke webshop! Echt spulletjes die ook bij mij passen haha. Heb de webshop bezocht en de prijzen zijn ook betaalbaar. Leuk zeg. Zit er aan te denken ook wat te gaan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Loving Life

 • 😀 Happy Sunday 😀 guys! I hope you can look back on a great week!
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest #nyc #NewYork #wanderlust
 • ☺️Grateful Friday!☺️ I found this beauty last Sunday when I was taking a walk in the forrest with my love @danielvanderzotte ❤️. Where are you extreemly grateful for at this moment?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest
 • 🗽Hotel Review🗽

Een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Het hotel Riu Plaza Time Square!

Lees je mee? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #hotelreview #newontheblog #newyork #nyc #wanderlust #travel
 • *Wil jij ook je dromen najagen?* Als kersverse onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen te verwezenlijken, jezelf te motiveren en geïnspireerd te blijven.

Ben jij een jonge dame tussen de 15 en de 24 jaar? Meld je dan GRATIS aan voor de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’! Zakenvrouw van het jaar 2017, Else Doets heeft als haar missie Jonge meiden te inspireren en te motiveren om hun professionele dromen na te jagen. Ze op deze academy bieden zelfs onderdak aan, aan dames die van ver komen. 
Herken jij jezelf? Check snel op de link in de bio en schrijf je nu in!

#ambition #womeninbusiness #creative #artsy #success #passion #dreams #happiness #believe #strength #mindset #wontstop #inspire #ambition #thinkbig #YoungLadiesAcademy #spon @young_lady_business_academy @onfluence 📸 @kevingeurts
 • ✨I’m changing my life on a lot of different aspects.✨ My mindset is one of them, I’m creating a more positive place with enough space to get inspired and to inspire every day. 
What inspires you the most?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #nyc #newyork #uppereastside
 • ❤️New Post❤️
Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Are you reading along? 
Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #purpuzplanner
 • 🙌🏻 Bring yourself to higher hights in life. 🙌🏻 That’s when you truly discover who you are and what you are able of doing. 🤗
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • Sick as hell but I'm so inspired! Thank you for everybody and all the places that inspire me. 😘
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • 📱De iPhone 8 of de Samsung Galaxy S8?📱 Mijn zoektocht naar de perfecte telefoon gaat door. December komt steeds dichterbij en ik neem jullie mee in het nemen van mijn besluit.

Lees je mee? Link in bio. 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #livefullyalive #gratitude #iphone #samsung #whatsbest #capitalmonday #collaboration

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

Bloggerslijst.nl
%d bloggers liken dit: