Capital Monday

Statement items all over! – Opeenstokje.com

Hee, daar ben ik weer! Vandaag wil ik jullie vertellen over Opeenstokje.com, een webshop gevuld met de leukste en mooiste statement items. Deze webshop heb ik ontdekt tijdens het Feel Good & Shop Event een paar weken geleden. Graag laat ik jullie weten waar ze voor staan en welke items ik daar heb gekocht! Of course… ik kon het weer niet laten.

Op een stokje - Capital Monday

Over Opeenstokje.com

Bij Opeenstokje.com vind je bijzondere items met een boodschap. Zij geloven dat iets kleins iets groots te weeg kan brengen. Hier kan je terecht voor de gaafste posters, mokken, inspirerende en bemoedigende kaarten maar ook de leukste linnen tassen. Alles om je huis meer als een thuis te laten voelen! Veel producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit, zo kan je ze lekker matchen met de items die je al in huis hebt. Helemaal perfect dus.

Op een stokje - Capital MondayOp een stokje - Capital Monday

Mijn fav’s

Tijdens mijn ontmoeting met Opeenstokje.com ben ik helemaal verliefd geworden op het gave ‘What the fox?!’ tasje en de bijbehorende mok. Is was gelijk weg van de tekst in combinatie met de illustratie. Het roept bij mij gelijk een rebels gevoel op, waar ik zo van houd.

Zoals sommige van jullie al weten heb ik een mokken tik en ben ik ontzettend gevoelig voor bekers en mokken met leuke prints en teksten. Ik merk dat mijn liefde voor linnen tasjes ook begint te groeien, daar heb ik er inmiddels ook al een paar van verzameld.

Op een stokje - Capital MondayOp een stokje - Capital Monday

Mijn ultieme gevoel van huiselijkheid is lekker op de bank kruipen met de kat op schoot en een goed gevulde mok met thee. Onder het genot van een van mijn favoriete series. Who’s with me?

Op een stokje - Capital Monday

WAT VIND JIJ VAN OPEENSTOKJE.COM?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

The Fox (what does the fox say) – Ylvis
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

32 Responses

 1. Wat een superleuke webshop! Echt spulletjes die ook bij mij passen haha. Heb de webshop bezocht en de prijzen zijn ook betaalbaar. Leuk zeg. Zit er aan te denken ook wat te gaan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Instagram

 • 🏋️‍♀️Outdoor work-outs aren't really my thing.🏋️‍♀️ But this one felt great and my muscles felt soar for days. Are you an indoor or a outdoor type?

Remember a fit body stimulates a happy mind!♥️ 📸@amarantemulder
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 💥New post💥
Shop the most amazing items nu Nike or other great brands with a lot of extra DISCOUNT! Curious? Go check out my latest blogpost. Link in bio. 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followbacknow #spon
 • 📖 I'm a book loving creative, with a weakness dit selfhelp books. 📖 Can't wait to read this one. ☆ What are you reading at the moment? ☆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback #book #books #instaread #reading #selfhelp #lawofattraction @gabbybernstein
 • ⚠️RED LIPS ALERT⚠️
I love lipstick specialy red ones. This ones is called 'Musea by @rimmellondonnl . What is your favorite lipcolor? 💄 📸 @kevingeurts
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #blonde #Fashion #Fashionista #Influencer #ootdfashion #ootd #lookoftheday #Loveyourself #Love #lookbook #dutchie #loveit #Inspiration #potd #streetstyle #discoverunder5k #discoverunder10k #blogger #instablogger #ig #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • ❤Love is the thing that keeps us going and makes the world a better place. ❤ Let's spread some love shall we?!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #quote #quoteoftheday #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafollow #l4l #tagforlike #followback
 • 🍃A peaceful and inspirering Sunday everyone!🍃
Make it a day filled with relaxations and laughter. 🦄 What are you guys doing today? 🦄
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder5k #discoverunder10k #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback #orchid
 • 💥TESTING FRIDAY💥
Today I'm going to try these babies from @carboncocoau. I definetely want my teeth to be a little bit whiter. Drinking coffee is a real killer for white teeth. 
Do you ever whitened your teeth? 🤔
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #teethwhitening #carboncoco #teeth
 • 📱I'm very happy with my New phone and the casing I received form @hoesjesoutlet . 📱Want to know which I have now? 
Please read along. Link in bio! 👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Love #amazing #loveit #flatlay #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #spon #instafollow #l4l #tagforlike #followback #samsung #hoesjesoutlet #samsunggalaxys8+ #happy
 • 🏋️‍♀️My favorite gym outfit!🏋️‍♀️ I'm going to give these babies a spin tomorrow!
Which brand of sports clothing do you like the most??
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Love #fitduchies #fitgirl #Beastmode #workout #Healthy #healthylifestyle #dutchie #loveit #Inspiration #potd #dutchblogger #discoverunder5k #discoverunder10k #instafitness #instaworkout #motivation #workoutmotivation #fitspo #gymlife #fitlife #grlpwr #instafollow #l4l #tagforlike #followback

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: