Capital Monday - Lifestyle & Mindset

March Recap: From total relaxation to fear in a couple of days

It has been a very busy en quite turbulent month for me. March started out pretty relaxed with some acupuncture sessions and shopping, but almost the end of the month I’ve got some frightening news! Luckily for me, March had a happy ending. Wanna know what happend? Keep on reading…

IJ-hallen Amsterdam

I went to the IJ-hallen with Gerda. We bought some pretty nice garments, that i’ll will show you in a couple of months. Do you want to know more about this place? Please check out my extended article, here!

IJ-hallen Amsterdam - Capital Monday

Photoshoot in Amersfoort

Yes… This weekend was quite packed. I also went to Amersfoort for some photo shoots with Kevin. We discovered the cutest street ever, that is called Muurhuizen. The picture below was taken there!

March Recap - Capital Monday

We also visited a nice American lunch/brunch room called The Blueberry.

The Blueberry - Capital Monday

Kenpo Karate belt exam

Well, some of you will know that my boyfriend is practicing Kenpo Karate for a couple of months now. All of his hard work and training paid off, he got selected to do his yellow belt exam! And of course he made it. I’m so proud ♥.

March Recap - Capital Monday

Car crash

Just to be clear… THIS IS NOT MY CAR, but my dads. He had an car accident on March the 24th around 7:30 in the morning. Another vehicle didn’t see him, so that man decided to go on the road while it wasn’t clear. When I heard the news, my world was turned upside down for a moment. Then I realize I had to focus and go to the hospital, that’s were I found out that my dad was okay ♥. Not even a scratch! I still think that he had an angel on his shoulder.

March Recap - Capital Monday

Feel Good & Shop Event

After the tragic that happend on Friday, I luckily had something fun to do on Saturday. Me and my mother went to the Feel Good & Shop Event in Veghel. We had an amazing and relaxing time here and bought a lot of lovely things. Just what I needed after such a stressful day.

March Recap - Capital Monday

7 year anniversary

At the 27th of March my boyfriend and I were 7 years happily together. We celebrated it earlier with a nice romantic dinner at Una Mas a Tapas Restaurant in Culemborg. I will go back here sometime soon for a review on this place. It looks amazing and the food was outstanding!

March Recap - Capital Monday

So lovely’s, be grateful for what you have in life! It can be gone in one split of a second. Cherish it and let the people you love know that you care for them.

WHAT WAS YOUR HIGHLIGHT OF MARCH?

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Thankful – Joe Cocker
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

28 Responses

  • O dat is zeker een hele mooie highlight!
   In eerste instantie ben ik in het engels gaan bloggen omdat ik mezelf graag wilde uitdagen.
   Maar stiekem vind ik het ook wel heel leuk om terug te zien dat ze van over de grens ook geïnteresseerd zijn.
   XXXX

 1. Wow, dat lijkt me heftig als je zo’n bericht krijgt. Fijn dat hij er zo goed uit is gekomen, de auto in ieder geval niet zeg, jeetje. Ik wil ook nog eens naar de IJhallen in A’dam. Leuk!

 2. Wow, ik kan me voorstellen dat je je rot schrikt. Gelukkig viel het mee. Bedankt voor je tip over de IJhallen. Ik vergeet steeds dat ik daarheen wil. En omdat ik niet echt in de buurt woon moet ik binnenkort even een tripje Amsterdam plannen. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Newsletter sign-up!

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.

Every week there will be one new article online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel.

Instagram

 • 😏🍀*WISHFUL WEDNESDAY*🍀😏 Even een terugblik op 7 april! De tijd vliegt en ik besef me ineens dat we alweer 1,5 week verder zijn dan het evenement wat Sophie van @sovschoice_ heeft georganiseerd. 😍 Jeetje wat was dat een inspirerende en openbarende dag! Vol begrip, liefde, acceptatie, confrontatie en inspiratie! ❤🍀 Thanks voor alle inzichten!!
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🌹🌵*SOULFUL SUNDAY*🌵🌹 Wat heb ik gisteren een fijne dag gehad zeg!❤ Samen met @kevingeurts ben ik eerst naar @museumvoorlinden 🏛 geweest en daarna zijn we heerlijk de bollenstreek ingetrokken. Zelf de zon kwam even kijken!☀️ Ik heb genoten van iedere seconden. ***Live your life more joyfull!*** Geniet van je zondag! Ga jij nog iets leuks doen?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #lawofattraction #positivity
 • 🦄 *FANCY IT FRIDAY* 🦄

Afgelopen weken ben ik minder actief geweest op insta. Aankomende weken zal het ook niet meer worden. Op dit moment ben ik bezig met het manifesteren van mijn droomappartement. 🏠 Ik ben al druk in de weer met ideeën waardoor dit iedere dag een plek van rust en inspiratie zal gaan laten worden. 😏 💥 Zo leuk!!! Ik zal in de stories het klus en het inricht proces met jullie gaan delen. 🔨

Dit lieve beestje zal mij gaan vergezellen en zorgen dat ik me echt thuis voel. 🐱

En niet te vergeten... Het is al weer bijna weekend!!!! 🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #appartment #moving #interior
 • 🍃*MINDSET MONDAY*🍃 Alles in het leven is een creatie van onze perceptie. In welke situatie we ook zitten, het is maar net hoe we er zelf mee om gaan en hoe we handelen.

P.S. Er staat een nieuwe blog voor jullie klaar! Link in de bio.👆 P.P.S. Ik ben ook nog eens jarig Vandaag! 🎉🎉🎉🎉🎉
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Ik heb weer een blogpost voor jullie. Vandaag ga je zien wat ik afgelopen maand heb gedaan. 🤗 Zowel de leuke als de minder leuke dingen deel ik met je.😢 Die horen helaas ook bij het leven, hoe je er mee om gaat is key!🗝 Lees je mee?
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #newontheblog #blog
 • 😌*WISHFUL WEDNESDAY*😌
Het is alweer woensdag en zo ziet mijn huidige werk status eruit.☕ KOFFIE! ☕Even lekker wakker worden en nadenken oven nieuwe ideeën waar mee ik jou kan gaan helpen op je pad naar ultieme vrijheid en geluk! ❤ *** Waar loop jij op dit moment tegenaan? ***
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #douweegberts #icon
 • 🌿*MINDFUL MONDAY*🌿
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
YES MIJN ALLEREERSTE PODCAST STAAT VOOR JE KLAAR!
Vanaf vandaag kan jij gaan luisteren naar de Capital Monday's Podcast Show. ❤ Ik ga jou begeleiden op je pad naar ultieme vrijheid en geluk.🍀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Luister jij mee? Link staat voor jullie in de bio!👆
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #podcast #potd #discoverunder10k #grlpwr
 • 🌱*THINK ABOUT IT THURSDAY*🌱 Zelf ben ik een voorstander van zoveel mogelijk dingen doen die je gelukkig maken. Als taken/afspraken/werkzaamheden niet goed voelen dan doe ik ze niet of op een andere manier. 💡 Ik ben er dan ook van overtuigd dat dingen doen die je nog nooit hebt gedaan ook bijdragen aan geluk 🍀 en je horizon verbreden.

Daarom heb ik afgelopen zaterdag voor het eerst mijn onderbenen laten waxen bij @delete. 🦄 Ik vond het op voorhand zo spannend. Het viel allemaal reuze mee, de eerste paar strips voelde een beetje gek. Mijn Wax Angel was een topper! ❤

Thanks voor de fijne ervaring.
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #transformation #delete #waxing #beauty #deletewaxing #stopshavingstartwaxing #joinourwaxrevolution
 • 🦋*TRANSFORMING TUESDAY*🦋 Vandaag heb ik een letterlijke transformatie voor jullie. Mijn haar van geelblond naar ijzigblond binnen 1 minuut! 💇🏼‍♀️ Thanks @amarante.fit & @jon_karelse voor deze prachtige coupe! ❤
•
•
•
#Instagood #Instadaily #Instamood #Influencer #Loveyourself #Love #happyday #happynow #mindset #Happiness #dutchie #inspire #inspired #Thinkbig #amazing #loveit #Inspiration #potd #discoverunder10k #grlpwr #hairdresser #kapster #haartransformatie #kerastase

- Ad -

Bulk Alert

Archive

Member of

%d bloggers liken dit: