Capital Monday

Review: Feel Good & Shop Event in Veghel

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij een van de leukste events, waar ik tot nu toe ben geweest! Namelijk het Feel Good & Shop Event in Veghel. In deze post wil ik jullie de sfeer van dit event laten proeven en laten zien waarom het de moeite waard is om aanwezig te zijn bij de volgende editie. Ga je met me mee?

Feel Good & Shop Event - Capital Monday

Over het Feel Good & Shop Event

Tijdens dit event kon je heerlijk offline shoppen bij meer dan 100 webshops. Om vervolgens op te gaan, in de relaxte sfeer onder het genot van een hapje en een drankje bij leuke en hippe foodtrucks. Hiernaast waren er ook diverse activiteiten waar je aan deel kon nemen. Genoeg om het gehele weekend hier te zijn en je te laten beleven & inspireren. Wil je wat meer details weten? Kijk dan snel op de preview die ik eerder dit jaar heb geschreven.

Feel Good & Shop Event - Capital MondayFeel Good & Shop Event - Capital MondayFeel Good & Shop Event - Capital Monday

Mijn favoriete webshops offline

Jack Fudge
Een woord FANTASTISCH, kijk naar die heerlijke kleuren. Geloof mij niet alleen die kleuren waren heerlijk maar de verschillende geuren ook! We hebben dan ook een zakje mee genomen met diverse soorten!♥ De handgemaakte Engelse Fudge is gelukkig ook online te koop op www.jackfudge.com.

Jack Fudge - Capital Monday

Manik Manik
Liefde op het eerste gezicht, dat is wat er gebeurde toen ik deze stand voor het eerst zag. Vooral hun uitgangspunt vind ik extra bijzonder en sluit precies aan bij, waar ik voor sta… Tevreden zijn met wat je hebt en meer van het leven en elkaar genieten. Ik kon het niet laten en heb hier een prachtig horloge voor mezelf gekocht. Naast sierraden kan je hier ook terecht voor de mooiste kledingstukken. Binnenkort zal ik hier een outfit post mee maken. Maar voor nu kan ik jullie aanraden om even een kijkje te gaan nemen op www.manik-manik.nl.

Manik Manik - Capital Monday

NAMED fashion
Chapeau voor deze topper, Martje Boselie! Afgelopen december 2016 is deze webshop geopend en NAMED fashion is nu al aanwezig op dit leuke event. Ze verkopen de leukste accessoires en de mooiste kledingstukken, waar zeer regelmatig nieuw items aan toe worden gevoegd. Hier kon ik het ook niet laten om iets te kopen. Een tijdje terug ben ik al verliefd geworden op een trui uit de collectie en nu heb ik hem toch eindelijk gekocht. Wisten jullie trouwens al dat ik als gastblogger maandelijks een artikel schrijf voor deze webshop? Kijk snel op www.namedfashion.nl voor de leukste items en check de blogger pagina.

NAMEDfashion - Capital Monday

No Waste Design
Eigenaresse Nikki was aanwezig op het Feel Good & Shop Event met een kleine greep uit het duurzame assortiment van No Waste Design. Het assortiment bestaat uit de gaafste woonaccessoires en de leukste modeartikelen. Ik ben verliefd geworden op bijzonder plant genaamd de Airplant en de gloeilampen/vazen gevuld met plantjes. Deze heb ik helaas niet meegenomen, maar ik ga denk ik nog wel zo’n toffe Airplant bestellen! Ze zijn zo tof. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op www.nowastedesign.nl.

No waste design - Capital Monday

GelukjesDag
De dames van deze webshop hebben zo’n leuk concept bedacht. Ik vind het op dit moment bijna jammer dat ik geen kindje heb tussen de 6 en 12 jaar. Even uitleggen waarom. GelukjesDag hebben de ‘be-leef kalender’ ontwikkeld, heel simpel een kind kan iedere week van het jaar een luikje openen met daarin in leuke opdracht, inspirerend tekstje, een vraagstuk met een bijpassende verrassing. Dit om kinderen op een jonge leeftijd al bij te brengen, dat het goed is om dicht bij zichzelf te blijven en grenzen aan te geven. Fantastisch initiatief, vooral in de tijd waarin we nu leven. Deze mooie kalenders zijn te bestellen via www.gelukjesdag.nl.

Gelukjesdag - Capital Monday

Naast deze shops is mijn oog ook gevallen op Perfume Lab en Opeenstokje.com, maar hierover zal er snel een uitgebreid artikel komen. Dussssss Stay tuned!

Mijn ervaring

Het was echt een ontspannen en leuke dag. Normaal gesproken ben ik helemaal kapot na een dag shoppen, maar van het Feel Good & Shop Event kreeg ik juist meer energie. Iedereen (standhouders en bezoekers) had het naar zijn/haar zin. De standhouders waren stuk voor stuk enthousiast om het verhaal achter hun shop en product te vertellen. Ik had mij moeder meegenomen voor de gezelligheid, zij vond het ook super! Deze dag heb ik zoveel dingen gezien, waar ik het bestaan niet van wist.

Dames van de organisatie bedankt! Super event.

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Thank you – White Denim
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

34 Responses

 1. Het klinkt als een super event! Die kalender lijkt me fantastisch over een paar jaar voor mijn dochters. Ze zijn nu nog te klein. Ik hoop dat ze er over een paar jaar nog steeds zijn!

 2. Wow dit ziet er echt heel tof uit! Ik vind die plantjes in gloeilampjes ook echt te leuk haha. Ik ben zo benieuwd naar je artikelen over Perfume Lab en opeenstokje.nl. Je maakt ook fantastische foto’s trouwens. 😀

 3. Hoi Chantal!
  Wat heb je een mooie blog gemaakt van dit Event, alles klopt wat je zegt, mooie sfeer, ontspannen en toffe webshops. Ik stond er nu voor de 3e keer en het blijft mijn favoriete Event. Bedankt voor je recensie over Manik-Manik. Altijd tof om te horen en gezellig dat je er samen met je moeder een leuke dag van hebt gemaakt. Veel plezier met je prachtige horloge,
  Liefs Monique van Manik-Manik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for stopping by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger & Graphic Designer.

Every week there will be two new articles online about lifestyle, reviews, fashion, hotspots and travel. You can come to me with all of your graphic challenges as well!

For any ads, competitions or other collaborations you can contact me on: Info@capitalmonday.com

Loving Life

 • 😀 Happy Sunday 😀 guys! I hope you can look back on a great week!
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest #nyc #NewYork #wanderlust
 • ☺️Grateful Friday!☺️ I found this beauty last Sunday when I was taking a walk in the forrest with my love @danielvanderzotte ❤️. Where are you extreemly grateful for at this moment?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #grateful #forrest
 • 🗽Hotel Review🗽

Een kleine impressie van het hotel waar wij 5 nachten verbleven, tijdens onze trip naar New York. Het hotel Riu Plaza Time Square!

Lees je mee? Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #capitalmonday #hotelreview #newontheblog #newyork #nyc #wanderlust #travel
 • *Wil jij ook je dromen najagen?* Als kersverse onderneemster weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen te verwezenlijken, jezelf te motiveren en geïnspireerd te blijven.

Ben jij een jonge dame tussen de 15 en de 24 jaar? Meld je dan GRATIS aan voor de ‘Elske Doets Young Lady Business Academy’! Zakenvrouw van het jaar 2017, Else Doets heeft als haar missie Jonge meiden te inspireren en te motiveren om hun professionele dromen na te jagen. Ze op deze academy bieden zelfs onderdak aan, aan dames die van ver komen. 
Herken jij jezelf? Check snel op de link in de bio en schrijf je nu in!

#ambition #womeninbusiness #creative #artsy #success #passion #dreams #happiness #believe #strength #mindset #wontstop #inspire #ambition #thinkbig #YoungLadiesAcademy #spon @young_lady_business_academy @onfluence 📸 @kevingeurts
 • ✨I’m changing my life on a lot of different aspects.✨ My mindset is one of them, I’m creating a more positive place with enough space to get inspired and to inspire every day. 
What inspires you the most?
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #nyc #newyork #uppereastside
 • ❤️New Post❤️
Today, I want to show you my secret behind planning my private and business life. Are you reading along? 
Link in bio! 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #girlboss #capitalmonday #purpuzplanner
 • 🙌🏻 Bring yourself to higher hights in life. 🙌🏻 That’s when you truly discover who you are and what you are able of doing. 🤗
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • Sick as hell but I'm so inspired! Thank you for everybody and all the places that inspire me. 😘
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #thinkbig #livefullyalive #gratitude #nyc #newyork #girlboss #capitalmonday
 • 📱De iPhone 8 of de Samsung Galaxy S8?📱 Mijn zoektocht naar de perfecte telefoon gaat door. December komt steeds dichterbij en ik neem jullie mee in het nemen van mijn besluit.

Lees je mee? Link in bio. 👆🏻
•
•
•
#photooftheday #loveit #instadaily #picoftheday #lifestyle #thehappynow #dutchblog #blogger #instablogger #theblogissue #inspire #thegramgang #creativityfound #liveauthentic #livefullyalive #gratitude #iphone #samsung #whatsbest #capitalmonday #collaboration

- Ad -

Travel Guide

Archive

Member of

Bloggerslijst.nl
%d bloggers liken dit: