Capital Monday

Review: Feel Good & Shop Event in Veghel

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij een van de leukste events, waar ik tot nu toe ben geweest! Namelijk het Feel Good & Shop Event in Veghel. In deze post wil ik jullie de sfeer van dit event laten proeven en laten zien waarom het de moeite waard is om aanwezig te zijn bij de volgende editie. Ga je met me mee?

Feel Good & Shop Event - Capital Monday

Over het Feel Good & Shop Event

Tijdens dit event kon je heerlijk offline shoppen bij meer dan 100 webshops. Om vervolgens op te gaan, in de relaxte sfeer onder het genot van een hapje en een drankje bij leuke en hippe foodtrucks. Hiernaast waren er ook diverse activiteiten waar je aan deel kon nemen. Genoeg om het gehele weekend hier te zijn en je te laten beleven & inspireren. Wil je wat meer details weten? Kijk dan snel op de preview die ik eerder dit jaar heb geschreven.

Feel Good & Shop Event - Capital MondayFeel Good & Shop Event - Capital MondayFeel Good & Shop Event - Capital Monday

Mijn favoriete webshops offline

Jack Fudge
Een woord FANTASTISCH, kijk naar die heerlijke kleuren. Geloof mij niet alleen die kleuren waren heerlijk maar de verschillende geuren ook! We hebben dan ook een zakje mee genomen met diverse soorten!♥ De handgemaakte Engelse Fudge is gelukkig ook online te koop op www.jackfudge.com.

Jack Fudge - Capital Monday

Manik Manik
Liefde op het eerste gezicht, dat is wat er gebeurde toen ik deze stand voor het eerst zag. Vooral hun uitgangspunt vind ik extra bijzonder en sluit precies aan bij, waar ik voor sta… Tevreden zijn met wat je hebt en meer van het leven en elkaar genieten. Ik kon het niet laten en heb hier een prachtig horloge voor mezelf gekocht. Naast sierraden kan je hier ook terecht voor de mooiste kledingstukken. Binnenkort zal ik hier een outfit post mee maken. Maar voor nu kan ik jullie aanraden om even een kijkje te gaan nemen op www.manik-manik.nl.

Manik Manik - Capital Monday

NAMED fashion
Chapeau voor deze topper, Martje Boselie! Afgelopen december 2016 is deze webshop geopend en NAMED fashion is nu al aanwezig op dit leuke event. Ze verkopen de leukste accessoires en de mooiste kledingstukken, waar zeer regelmatig nieuw items aan toe worden gevoegd. Hier kon ik het ook niet laten om iets te kopen. Een tijdje terug ben ik al verliefd geworden op een trui uit de collectie en nu heb ik hem toch eindelijk gekocht. Wisten jullie trouwens al dat ik als gastblogger maandelijks een artikel schrijf voor deze webshop? Kijk snel op www.namedfashion.nl voor de leukste items en check de blogger pagina.

NAMEDfashion - Capital Monday

No Waste Design
Eigenaresse Nikki was aanwezig op het Feel Good & Shop Event met een kleine greep uit het duurzame assortiment van No Waste Design. Het assortiment bestaat uit de gaafste woonaccessoires en de leukste modeartikelen. Ik ben verliefd geworden op bijzonder plant genaamd de Airplant en de gloeilampen/vazen gevuld met plantjes. Deze heb ik helaas niet meegenomen, maar ik ga denk ik nog wel zo’n toffe Airplant bestellen! Ze zijn zo tof. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op www.nowastedesign.nl.

No waste design - Capital Monday

GelukjesDag
De dames van deze webshop hebben zo’n leuk concept bedacht. Ik vind het op dit moment bijna jammer dat ik geen kindje heb tussen de 6 en 12 jaar. Even uitleggen waarom. GelukjesDag hebben de ‘be-leef kalender’ ontwikkeld, heel simpel een kind kan iedere week van het jaar een luikje openen met daarin in leuke opdracht, inspirerend tekstje, een vraagstuk met een bijpassende verrassing. Dit om kinderen op een jonge leeftijd al bij te brengen, dat het goed is om dicht bij zichzelf te blijven en grenzen aan te geven. Fantastisch initiatief, vooral in de tijd waarin we nu leven. Deze mooie kalenders zijn te bestellen via www.gelukjesdag.nl.

Gelukjesdag - Capital Monday

Naast deze shops is mijn oog ook gevallen op Perfume Lab en Opeenstokje.com, maar hierover zal er snel een uitgebreid artikel komen. Dussssss Stay tuned!

Mijn ervaring

Het was echt een ontspannen en leuke dag. Normaal gesproken ben ik helemaal kapot na een dag shoppen, maar van het Feel Good & Shop Event kreeg ik juist meer energie. Iedereen (standhouders en bezoekers) had het naar zijn/haar zin. De standhouders waren stuk voor stuk enthousiast om het verhaal achter hun shop en product te vertellen. Ik had mij moeder meegenomen voor de gezelligheid, zij vond het ook super! Deze dag heb ik zoveel dingen gezien, waar ik het bestaan niet van wist.

Dames van de organisatie bedankt! Super event.

Love,
Chantal

Follow me on InstagramFacebookTwitterBloglovin and Pinterest to keep up with my personal life.

Thank you – White Denim
You can also follow the Capital Monday playlist on Spotify.

33 Responses

 1. Het klinkt als een super event! Die kalender lijkt me fantastisch over een paar jaar voor mijn dochters. Ze zijn nu nog te klein. Ik hoop dat ze er over een paar jaar nog steeds zijn!

 2. Wow dit ziet er echt heel tof uit! Ik vind die plantjes in gloeilampjes ook echt te leuk haha. Ik ben zo benieuwd naar je artikelen over Perfume Lab en opeenstokje.nl. Je maakt ook fantastische foto’s trouwens. 😀

 3. Hoi Chantal!
  Wat heb je een mooie blog gemaakt van dit Event, alles klopt wat je zegt, mooie sfeer, ontspannen en toffe webshops. Ik stond er nu voor de 3e keer en het blijft mijn favoriete Event. Bedankt voor je recensie over Manik-Manik. Altijd tof om te horen en gezellig dat je er samen met je moeder een leuke dag van hebt gemaakt. Veel plezier met je prachtige horloge,
  Liefs Monique van Manik-Manik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Follow Me

Chantal van Malssen

Profiel - Capital Monday

Hi everyone, welcome to my blog! Thank you for making some time to stop by. I'm Chantal, a dutch lifestyle blogger.
I hope that i'm able to inspire you on a more positive lifestyle, with a modern and fashionable twist.

Loving Life

 • 🎉 It's Friday already?! 🎉Time flies when You've got plenty to do.

Have a great weekend everyone! ❤️ 📸 @kevingeurts .
.
.
#happy #life #enjoy #relax #potd #fashion #instafashion #potd #dailywear #whatiwear #lifestyle #womanwithstyle #l4l #blogger #inspiration #dutch #dutchblogger #instadaily #style #flatlay #followme #like #instafollow #lifestyleblogger
 • *DUTCH POST*
The struggle is real! Mijn 📱telefoon abonnement 📱 loopt eind dit jaar af maar waar moet ik nu voor kiezen? Heb jij enig idee of ben je gewoon benieuwd naar wat ik vind? 
Check dan mijn nieuwe blog! Link in bio! 👆🏻
.
.
.
#iPhone #Samsung #huawei #provider #Ben #potd #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • 💅🏻Gorgeous new nails 💅🏻and hands that I keep hydrated with the @kruidvat Original handcream. .
.
.
#happy #life #enjoy #relax #shellak #gellak #cnd #potd #nails #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #handcream #womanstyle #fashionaddict #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • 🍱Last Sunday @lisanneharthoorn and I had the most delicious and healthy dinner! 🍱Those Sushi salades are truly amazing. 😍
.
.
.
#happy #life #enjoy #relax #albertheijn #soup #suice #potd #sushisalade #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #style #salade #foodie #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • *NEW POST*
👚A full outfit post on what I wore during Fashion Week!👚 Check it out, link in bio! 👆🏻
.
.
.
#happy #life #enjoy #relax #fashion #outfit #ootd #potd #whatiwear #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #style #womanstyle #fashionaddict #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • 😍In love with my new Wishbone Earring from the @annanooshin collection for @annaninanl 😍 Go check them out! Their whole collection is amazing. .
.
.
#happy #life #enjoy #relax #fashion #outfit #ootd #potd #jewelry #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #style #womanstyle #earrings #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • @balmainhaircouture the best Saturday inspiration! 🌟 This weekend I'm going to meet up with a lot of friend, YAY 🎉 What are your plans for this weekend?
.
.
.
#happy #life #enjoy #relax #hair #products #balmain #potd #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #style #womanstyle #fashionaddict #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • A gift with love! 💜 Trying some hair products from @oolaboo ! YAY because it's Friday. .
.
.
#happy #life #enjoy #relax #hairproducts #testing #potd #mightyrice #lifestyle #womanwithstyle #dutchblogger #blogger #inspiration #style #moistyseaweed #oolaboo #lifestyleblogger #girlofig #l4l
 • ❤️I love tattoos! ❤️ I'm already looking for my next piece. Want to know which styles I adore? P.s. This tattoo isn't mine.

Check out my new post, link in bio! 👆🏻
.
.
.
#happy #life #enjoy #relax #potd #lifestyle #inked #dutchblogger #blogger #inspiration #style #tattoolife #tattoo #lifestyleblogger #girlofig #l4l

- Ad -

Travel Guide

Archive

%d bloggers liken dit: